Filter
Бакалавър на изкуствата
Германия Berlin Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студентите, които успешно приключват програми в течение на три или четири години в университет или друга подобна образователна институция. Такива програми осигуряват специализирана подготовка по определена дисциплина.

Има писмени доказателства за трудове по икономика, които възхождат към месопотамската цивилизация. Развитието на модерната икономика се дължи главно на две социални групи, които са известни като физиократи и меркантилисти. Тези социални групи развиват капитализма в Европа през 16 век.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Берлин е един регион, който е със статут на двете град и държава. Той е столица и най-големият град в Германия и дом на повече от 3 милиона жители. Това е немски град, който е дом на реномирани учебни заведения за висше образование.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Икономика, Berlin

Степени
Място
Германия
Berlin
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Berlin School Of Business & Innovation

Провеждането на тази четиригодишна образователна програма ще ви помогне да стартирате кариерата си във вълнуващия бизнес. Програмата включва основата, в която студентите ... [+]

Бакалавър по икономика и бизнес администрация с диплома за основа

Провеждането на тази четиригодишна образователна програма ще ви помогне да стартирате кариерата си във вълнуващия бизнес.

Програмата включва основата, в която студентите се запознават с редица практически умения, изследователски техники и начини на мислене, предназначени да преобразят вашите виждания за бизнеса, управлението и лидерството.... [-]

Германия Berlin
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Berlin School Of Business & Innovation

Програмата за бакалавърска степен ще оспори възгледите ви за бизнеса, управлението и лидерството и ще ви помогне да развиете уменията, необходими за дългата и успешна кар ... [+]

Бакалавър по икономика и бизнес администрация

Програмата за бакалавърска степен ще оспори възгледите ви за бизнеса, управлението и лидерството и ще ви помогне да развиете уменията, необходими за дългата и успешна кариера.

Чрез проучване на най-новите професионални идеи и техники на индустрията, вие ще придобиете знания и разбиране за това как да се справите със съвременните предизвикателства, пред които се изправя глобалният пазар. Тази програма ще ви научи как да използвате възникващите тенденции и да откриете нови иновации, които ви позволяват да добавите значение за вашата организация.... [-]

Германия Berlin
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски