Filter
Бакалавър на изкуствата
Италия Rome Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студентите, които успешно приключват програми в течение на три или четири години в университет или друга подобна образователна институция. Такива програми осигуряват специализирана подготовка по определена дисциплина.

Освен разграничаването между микроикономиката и макроикономиката, студентите които следват в програми по икономика, също трябва да научат разликата между положителна икономика и нормативна икономика. Първата се занимава с реални ситуации, а втората се занимава с идеални ситуации на това, как всичко трябва да е организирано. Други отличителни характеристики включват икономическа теория и приложна икономика.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

За тези, които се интересуват от изучаване в столицата с богато наследство, Рим е правилното място. Тя има отличителни университети като университета в Рим, която осигурява специалности в различни дисциплини като история и инженеринг. Този град е спокоен и идеален за живеене.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Икономика, Rome

Степени
Място
Италия
Rome
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Link Campus University

Възможността да бъдат протагонисти в света на спорта, предлагани от специалността Спортна икономика и политика, предвидени от бакалавърската степен по международна бизнес ... [+]

.

Обзор на курса

Възможността да бъдат протагонисти в света на спорта, предлагани от специалността Спортна икономика и политика, предвидени от бакалавърската степен по международна бизнес администрация. Три години, в които, наред с основните предмети, учениците ще се научат на управленските нужди на сектора: разберете организационните правила и управление, профилите на поръчките, но също и тези, свързани с комуникацията и с ръководството на екип или спортист. Благодарение на дългогодишния опит на президенти на спортни федерации и на водещи и квалифицирани членове на CONI се провеждат упражнения за повишаване на осведомеността за най-важните аспекти на сектора: от подготовката на олимпийското досие до тайните на спортната дипломация, от познаването на футболното право към важната роля на маркетинга. Предвиждат се учебни стажове в спортните федерации.... [-]

Италия Rome
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски