Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студентите, които успешно приключват програми в течение на три или четири години в университет или друга подобна образователна институция. Такива програми осигуряват специализирана подготовка по определена дисциплина.

Икономиката е клон на социална наука, която се занимава с разпределението, потреблението и производството на стоки и услуги. Икономиката е производно на две гръцки думи, които означават "къща" и "управление", и по този начин тази дисциплина се занимава с управление и стопанство.  

Полша, официално Република Полша, е държава в Централна Европа. С население от 38 милиона души, Полша е шестата най-гъсто населената страна в ЕС. ЕС / ЕИП учениците не се нуждаят от виза, за да учат в Полша. Разходите за живот в Полша е сред най-ниските в Европейския съюз.

Лодз е третият по големина град на страната. Градът е процъфтяващ център на академичния живот. Той е дом на три големи държавни университети, шест висши училища и няколко по-малки училища. Има много достойни възможности за обучение на чуждестранни студенти в Лодз.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Икономика, Łódź Filter

ба по икономика

University of Lodz
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Полша Łódź

Тази програма първо ниво дава основни познания по икономика и също учи методи за решаване на икономическите проблеми в социално-икономическата среда.