Filter
Бакалавър на изкуствата
Полша Częstochowa Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите, които искат да придобият висше образование и да се подготвят за изграждане на успешна кариера, често избират бакалавърски програми BA за степен „бакалавър на изкуствата“. Такива програми се предлагат в университети и колежи по света и обикновено продължават около четири години.

Икономиката е клон на социална наука, която се занимава с разпределението, потреблението и производството на стоки и услуги. Икономиката е производно на две гръцки думи, които означават "къща" и "управление", и по този начин тази дисциплина се занимава с управление и стопанство.  

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Ченстохова е не само известен манастир Pauline на Ясна гора, но също така добре позната със своите учебни заведения. Честохова технологичен университет, Jan Długosz University, University Polonia и Wyższa Szkoła Hotelarstwa аз Turystyki са сред най-високо класиралите институции на страната.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Икономика, Częstochowa

Polonia University

Бакалавърските програми запознае студентите със степен по бизнес администрация и икономика. Степента се присъжда въз основа на ядрото и специализирани курсове. ... [+]

Бакалавърска степен по икономика (Business School)

&nbsp

&nbsp

Програмите в Business School в Polonia университет предлагат бакалавърска и Магистърска степен, които предоставят на студентите знания по бизнес администрация и икономика. Степента се присъжда въз основа на ядрото и специализирани курсове.

&nbsp

Защо да изберете нашето училище бизнес?

Възможност за получаване на високо признати квалификации с ключови умения, необходими в глобалната икономика, международните финанси, външни работи, международна търговия или дипломатическа служба; Завършили са високо ценени от международни компании; Учебните лаборатории са много welequipped (цялостни технически услуги) Специални курсове за чуждестранни студенти, вкл. Полските езикови програми; Помогнете да се намери подходящ частни квартири; Разположен в близост до международното поклонение сайт, Ясна гора; Friendly мултикултурна столица; Намира се на 200 км от Варшава, 140 от Краков, на 160 км от Вроцлав. ... [-]
Полша Częstochowa
Октомври 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски