Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента BA, или „бакалавър на изкуствата“, е бакалавърска степен, която подготвя студентите за кариера в съответна област на обучение. Продължителността на обучението зависи от университета или колежа, обаче обикновено бакалавърските програми BA са между три и пет години.

Има писмени доказателства за трудове по икономика, които възхождат към месопотамската цивилизация. Развитието на модерната икономика се дължи главно на две социални групи, които са известни като физиократи и меркантилисти. Тези социални групи развиват капитализма в Европа през 16 век.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

4 резултата за Икономика, Полша Filter

ба по икономика

University of Lodz
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Полша Лодз

Тази програма първо ниво дава основни познания по икономика и също учи методи за решаване на икономическите проблеми в социално-икономическата среда.

бакалавърска степен по икономика (Business School)

Polonia University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Октомври 2019 Полша Ченстохова + още 1

Бакалавърските програми запознае студентите със степен по бизнес администрация и икономика. Степента се присъжда въз основа на ядрото и специализирани курсове.

Бакалавърска степен по икономика - специалност оценка на недвижими имоти и сделки с недвижими имоти

West Pomeranian University of Technology
Кампус Редовно обучение 6 семестри Запитване на информация Полша Шчечин

Възпитаникът на тази специалност ще придобие обширни познания в областта на недвижимото право и пазара, както и ресурсите на недвижимите имоти, методите за изследване и оценка на явленията, които се осъществяват в различни сегменти на пазара на недвижими имоти. Придобитите умения ще им позволят да прилагат самостоятелно аналитични методи, за да изучават пазарите на недвижими имоти и ресурсите, притежавани от Държавното съкровище, органите на местното самоуправление, други юридически и физически лица.

Бакалавър по икономика - специалност счетоводство и финанси в икономическите субекти

West Pomeranian University of Technology
Кампус Редовно обучение 6 семестри Запитване на информация Полша Шчечин

Завършилите тази специалност ще придобият знания в областта на организацията, функционирането и финансирането на икономическите субекти, различаващи се от техните организационни и правни форми. Придобитите умения ще им позволят да интерпретират независимо информацията, съдържаща се във финансовите отчети на предприятието. Завършилите тази специална област ще могат да разпознаят икономическия риск, включително кредитния риск, да го наблюдават и ограничават. Те ще могат да работят във финансови и счетоводни отдели на различни предприятия, които извършват бизнес, в консултантски услуги, банки и субекти от публичния финансов сектор, както и да получат допълнително образование във втората степен и да се подготвят самостоятелно за специализирани изпити по счетоводство.