Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се придобива чрез следване в бакалавърски програми, които осигуряват образование на различни видове кариера. Освен това, програмите BA осигуряват на студентите подготовка за следване в напреднали следдипломни програми, като магистратури или докторантури.

Знанията за икономика са твърде ценни за съвременното общество. Икономическите принципи могат да бъдат приложени към широк спектър от институции и сфери, включително здравеопазване, управление, финанси, бизнес, политика и даже религията. Всички тези обществени институции изискват време и разходи, и по този начин може да бъдат разгледани от гледна точка на икономиката.

Университети в Турция предвиждат или две или четири години на образование за бакалавърските програми, а магистърски програми траят минимум от две години. Има около 820 висши учебни заведения в Турция, включително 76-те университета с общо записване ученик на над 1 млн. евро. Качеството на образованието в турските университети варира значително, някои образователната съоръжения наравно с международно признати училища.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

4 резултата за Икономика, Турция Filter

Бакалавърска степен по икономика

Yasar University
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Турция Измир

Нашият факултет по икономика осигурява четиригодишна студентска програма. Водещите курсове, включени в нашата учебна програма, са обща икономика, макроикономика, микроикономика, международна икономика, икономика на труда, иконометрия и история на икономическите мисли.

Бакалавърска степен по икономика

Koc University - Istanbul Turkey
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Турция Истанбул

Бакалавърската програма по икономика има за цел да оборудва своите завършители с основните инструменти и концепции на икономическия анализ за генериране на оригинални решения на нови проблеми и ситуации, с които те могат да се сблъскат по време на бъдещия си опит. Нашите студенти са предвидени да разработят уникална перспектива, която ще им позволи да анализират различни ситуации като част от техния активен учебен процес. Програмата има за цел също така да подготви студентите да действат като активни лица, вземащи решения в силно конкурентната среда, която преобладава в световната икономика, и да им даде възможност да функционират в области, които не са пряко свързани с тяхната основна област на опит.

Бакалавърска степен по икономика

Ozyegin University
Кампус 4 години Септември 2020 Турция Орман Сокак

Изучаването на икономиката обяснява как хората правят избор и ни помагат да разберем социални, бизнес и глобални проблеми. Икономиката е особено полезна за днешния непрекъснато променящ се глобален пазар на труда. Степента на икономиката дава възможност за решаване на проблеми и аналитични умения, които са приложими в много професии и кариера.

Бакалавър по изкуствата в икономиката

MEF University
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Турция Маслак

Благодарение на гъвкавостта при подбора на курсовете и разнообразието на курсовете, нашите студенти не само ще могат да обогатят курсовата си програма чрез курсове в области, различни от Икономика, но и ще могат да завършат 4-годишно 240 ECTS бакалавърско образование за 3 години ,