Filter
Бакалавър на изкуствата
Швеция Trollhättan Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ се нарича също BA. Такива бакалавърски програми се предлагат по различни специализации, учебните курсове включват свободни изкуства и специализирани или избираеми курсове, които подготвят студентите за професионална кариера.

Освен разграничаването между микроикономиката и макроикономиката, студентите които следват в програми по икономика, също трябва да научат разликата между положителна икономика и нормативна икономика. Първата се занимава с реални ситуации, а втората се занимава с идеални ситуации на това, как всичко трябва да е организирано. Други отличителни характеристики включват икономическа теория и приложна икономика.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Разположен в Вестра Йоталанд County, град Тролхетан е трудолюбив и втори по големина град в Швеция. Той е административен център на община Тролхатан. Тя разполага с над 40 000 жители.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Икономика, Trollhättan

Степени
Място
Швеция
Trollhättan
Тип на обучение
Темпо на обучение
University West

3-годишна бакалавърска програма по международни отношения и икономика ... [+]

Ippe

Международната програма за политика и икономика (IPPE) е на 3 години мултидисциплинарна програма за бакалавърска степен (180 ECTS), която цели да предостави знания, умения и познания, за да работи в международна политико-икономическа среда. IPPE възпитава и дава теоретични знания и практически умения, подходящи за политико-икономически ориентирани към професиите в областта на публичната администрация, организации и частни предприятия, които по различни начини работи в среда, международно. ... [-]

Швеция Trollhättan
Септември 2019
Редовно обучение
3 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски