Filter
Бакалавър на изкуствата
Южна Корея Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „бакалавър на изкуствата“ или BA се предлагат в университети и други образователни институции по света и осигуряват студентите с подготовка по свободни изкуства и други предмети в съответната област. Придобиването на степента BA обикновено става за четири години.

Икономиката е клон на социална наука, която се занимава с разпределението, потреблението и производството на стоки и услуги. Икономиката е производно на две гръцки думи, които означават "къща" и "управление", и по този начин тази дисциплина се занимава с управление и стопанство.  

Институциите на висшето образование включва редовни четири години колежи и университети. Образованието се вземат много на сериозно в Южна Корея, а страната е дом на няколко престижни университети, много от които имат споразумения за обмен с различни чуждестранни университети, и са добър начин за чужденците да изпитат живот в страната.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности

1 резултата за Икономика, Южна Корея

George Mason University Korea

Икономиката е за повече от пари и печалби. Това е начин да погледнете света чрез лещите на стимулите, избора и пазарите, за да откриете нови решения на постоянните пробле ... [+]

ТОП 50 в света"Masonomics"Продължавайте работа в държавния, академичния и частния сектор

Като магистър по икономика в Мейсън , вие ще учите в една от най-добрите програми за икономика в света.

Ще посещавате класове от известни професори за техните стипендии, техните редовни приноси в големи национални медии като Ню Йорк Таймс и Вашингтон Пост , както и техните ангажиращи блогове като Café Hayek и Marginal Revolution . Двама носители на Нобелова награда , които бяха членове на нашия отдел, поставиха нашата здрава основа в икономиката на свободния пазар, обществения избор и експерименталната икономика.... [-]

Южна Корея Инчеон
Март 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски