Filter
Бакалавър на изкуствата
Съединени Американски Щати District of Columbia Washington Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента BA, или „бакалавър на изкуствата“, е бакалавърска степен, която подготвя студентите за кариера в съответна област на обучение. Продължителността на обучението зависи от университета или колежа, обаче обикновено бакалавърските програми BA са между три и пет години.

Знанията за икономика са твърде ценни за съвременното общество. Икономическите принципи могат да бъдат приложени към широк спектър от институции и сфери, включително здравеопазване, управление, финанси, бизнес, политика и даже религията. Всички тези обществени институции изискват време и разходи, и по този начин може да бъдат разгледани от гледна точка на икономиката.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Щата Вашингтон е един от най-прогресивните и напреднали държави в страната. Той е дом на много университети, които предлагат някои от най-добрите обучения по почти всеки възможен голям.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Икономика, Washington

Степени
Място
Съединени Американски Щати
District of Columbia
Washington
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Програмата BAU BA в икономиката е предназначена не само да подготви студентите за кариера в областта на икономиката, но и да произвежда добре закръглени световни граждани ... [+]

Програмата BAU BA в икономиката е предназначена не само да подготви студентите за кариера в областта на икономиката, но и да произвежда добре закръглени световни граждани. Нашият икономически факултет е опитен професионалист, който ще използва уменията, които е усъвършенствал в областта, за да преподава студентите на BAU. Сред много други, нашите факултети са работили за организации като Bechtel, Министерството на транспорта на САЩ и USAID. Икономическите специалности трябва да завършат 40 курса (120 кредита): 13 общообразователни курсове (36 кредита), 21 основни курса (63 кредита) и 6 чисто избираеми курсове. Основните курсове включват 15 задължителни курса (45 кредита) и 6 избираеми курса (18 кредита) . Чрез тези изисквания студентите се подготвят за кариера в областта на икономиката. Студентите ще отговарят на изискванията за работа като икономист, програмен анализатор, анализатор на научните изследвания, мениджър, анализатор на финансите, финансов специалист, медиен анализатор, длъжник, ръководител на проекта, агент по продажбите, анализатор на риска, банкер, икономически разработчик, брокер и бюджетен анализатор. Освен това, студентите трябва да изпълнят Общите образователни изисквания на BAU, които наблягат на либералните изкуства, глобалните култури и различните гледни точки . Учениците ще усъвършенстват своите критически способности за писане и мислене; количествени и научни умения; способности за публично говорене; чуждоезикови умения; и информационна и компютърна грамотност.... [-]

Съединени Американски Щати Washington
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски