Filter
Бакалавър на изкуствата
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

В бакалавърска програма изкуства, студенти избират площ от проучване и да участват в курсове, свързани с тази област. В допълнение, те обикновено се вземат курсове либерални изкуства и общите избираеми. програми BA обикновено могат да бъдат завършени в три до пет години за студент на пълно работно време, и те са от полза за получаване на различни видове ценни умения.

Какво е бакалавърска степен по икономическа политика? В този вид на програмата, студентите могат да научат за икономически действия, предприети от правителствата, както и развитието на политиката. Студентите могат допълнително да се запознаят с начините, по които правителството се намесва в икономиката. Възможни теми включват настройка лихвен процент, системите за данъчно облагане, предлагането на пари, национална собственост и държавните бюджети. Други теми могат да включват разпределение, разпределение и стабилизация. Учениците също могат да развият ключови аналитични умения, използвани за решаване на икономическите проблеми.

Лица, които печелят бакалавърска степен по икономическа политика могат да изпитват множество ползи.Например, те могат да използват своите умения и опит за извършване на различни икономически кариера. Завършилите също често печелят по-високи заплати, отколкото тези без специалност.

Учебни курсове на една степен на икономическата политика може да се различават. Цени често зависят от кое училище искате да отидете и къде се намира. Търсене за различни училища онлайн и посетете техните уебсайтове, за да научите повече.

Има много възможности за кариера за физически лица, които завършват с диплома по икономическата политика. А по-напреднала степен може да се изисква, за да се превърне един икономист. Някои потенциални работни заглавия могат да включват актюерска анализатор, анализатор на финансовия риск, счетоводител, статистик, политически анализатор и научен сътрудник. Знанията и уменията, предоставена от тази степен могат да бъдат много полезни, когато става въпрос за успех в тези позиции.

Студентите, така и за специалистите по целия свят могат да се възползват от гъвкавостта, предоставена от онлайн степен програми.За да проучи възможностите си, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Икономическа политика

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Работейки съвместно от Училището за политика и международни отношения и Икономическата школа, този курс обхваща политическото мислене и поведение заедно с икономическите ... [+]

Преглед

Работейки съвместно от Училището за политика и международни отношения и Икономическата школа, този курс обхваща политическото мислене и поведение заедно с икономическите принципи и практика.

Политиката и икономиката са за разбиране на съвременния живот или политическите и икономическите основи на съвременния свят.

Ще получите задълбочени познания по широк спектър от концепции и ще имате възможност да учите в чужбина в една от нашите международни партньорски институции в Австралия, Канада, Европа и САЩ.... [-]

Великобритания Нотингам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски