Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите, които искат да придобият висше образование и да се подготвят за изграждане на успешна кариера, често избират бакалавърски програми BA за степен „бакалавър на изкуствата“. Такива програми се предлагат в университети и колежи по света и обикновено продължават около четири години.

Икономическа политика идва от идеята, че правителството трябва да има ръка в управлението на икономиката. Примери за правителството, управляващи икономиката включват лихви, данъци и правителствени разходи. Лица, които се учат и възпитават в икономическата политика може да се научат как да се разработят ефективни икономически политики, които водят до силни икономики.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Икономическа политика, Великобритания Filter

BA Политика и икономика

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания Нотингам

Работейки съвместно от Училището за политика и международни отношения и Икономическата школа, този курс обхваща политическото мислене и поведение заедно с икономическите принципи и практика.