Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако следвате три или четири години в съответни бакалавърски програми, може да придобиете степен „бакалавър на изкуствата“ (BA). Дисциплините, които се предлагат в такива програми, се различават много и може да включват свободни изкуства или науки.

Икономика и администрация обхващат сфера, която се фокусира както върху макроикономиката, така и върху микроикономиката. Студентите в такива програми придобиват разбиране за това, как индивидуални действия и масови тенденции влияят върху икономиката. Брой професионалисти се специализират в конкретни области като публична политика, бизнес икономика и поведение на потребителите.  

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

35 резултата за Икономически изследвания, Великобритания Filter

BA (Hons) Бизнес (финанси) (CMI)

Arden University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Великобритания Ковънтри + още 1

Тази програма обхваща основните инструменти и теории за финансовото управление и как да ги прилага към реални ситуации. Онлайн Arden University (BA) (Hons) Бизнес (финанси) (CMI) ще развие вашите умения за финансово управление, които са централни за постигане на бизнес успех, като ви подготвя за следващите професионални стъпки.

Бакалавър по финанси и инвестиции

Richmond The American International University in London
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Януари 2020 Великобритания Richmond

Програмата BA Finance & Investments дава възможност на студентите да придобият умения и знания, за да влязат в редица вълнуващи кариери в областта на банковото дело, корпоративните финанси, управлението на фондовете и международните финанси.

ба по счетоводство и бизнес

Leeds Trinity University
Кампус Редовно обучение 3 години Август 2020 Великобритания Лийдс

Нашата Счетоводни и бизнес степен е предназначена да ви осигури гъвкавост, за да оформят собствената си успешно бъдеще. Ние ще ви дадем основните знания и умения, което трябва да се развива в рамките на счетоводна и финансово управление на околната среда.

BA (Hons) в международното банкиране и финанси (Top-Up)

Northumbria University London Campus
Кампус Редовно обучение 1 година Януари 2020 Великобритания Лондон

Програмата е разработена за студенти с профил на заслуги от висшето училище или със специалност "Фондация" в съответната дисциплина, които се стремят да повишат квалификацията си до степен "бакалавър" и които се занимават с банкова и финансова кариера.

BA (отличава) счетоводство с година на фондацията

Regent College London
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Великобритания Лондон

Покривайки най-новите практики и теории на счетоводството, нашият бакалавър (с отличие) по счетоводство с Фондация година предлага основно обучение за влизане в тази наистина престижна световна професия, заедно с впечатляващ набор от изключения от изпитите на професионални счетоводни органи.

Бакалавърска степен (Hons) в счетоводството

Wrexham Glyndwr University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Великобритания Рексъм

Специализираната ни счетоводна и финансова степен има за цел да подобри пригодността за заетост, като се концентрира върху практическите приложения на теориите на счетоводството и финансите.

ба (Hons) счетоводство и финанси

Kent Business School, University of Kent
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания етажерка за ноти

BA (Hons) Счетоводство и Финанси Специалността в Kent Business School е специално предназначена да гарантира, че тя отговаря на променящите се нужди и очаквания ...

Бакалавър по бизнес и развитие на предприятията

University of Lincoln
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Август 2020 Великобритания Линкълн

Степента на бакалавърска степен по бизнес и развитие на предприятията в Линкълн е предназначена за студенти, които искат да научат повече за управлението и теорията на бизнеса, докато изграждат собствен бизнес в подкрепяща и професионална среда.

BA (Hons) в счетоводство и финанси

UWL University of West London
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания Лондон

На този бакалавър по счетоводство и финанси вие ще научите принципите на счетоводството и финансите, като същевременно развиете ключовите умения, от които се нуждаете, за да успеете на финансовия пазар.

BA (Hons) в счетоводството

GCU - Glasgow School for Business and Society
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Великобритания Глазгоу

Акредитирани от основните професионални счетоводни органи в Обединеното кралство (ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA

BA (Hons) Професионална счетоводна отчетност

University of Stirling
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 36 месеца Запитване на информация Великобритания Стърлинг + още 1

Счетоводството и финансите в Стърлинг се нареждат в топ 15 в Обединеното кралство (Times and Good Times Good University Guide 2018) и получава постоянно високи оценки в Националното проучване на студентите (NSS).

BA икономика и ... (две специалности)

SOAS University of London
Кампус Редовно обучение 3 - 4 седмици Септември 2020 Великобритания Лондон

Двете образователни дисциплини отнемат три или четири години в зависимост от съответния предмет. Някои курсове по икономика и език (като японски, китайски или арабски) се базират на четири години и включват само един или два години език и продължително посещение в съответната страна. Други, като Икономика и История, Политика или Урду, отнемат само три години.

ба (Hons) бизнес администрация със счетоводството и финансите

University of Greenwich
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Запитване на информация Великобритания Рочестър Лондон + още 2

Програмата е разработена, за да се включат специфични индустриални умения, където заетост остава ключов компонент. Иновативната преподаване, търговски пазар, мултидисциплинарни количествени практики, заедно със специализирания софтуер осигурят на учениците да развият умения, необходими за работното място. По-специално, гъвкава среда за обучение, подходи проактивни доставка са ангажирани студенти. Програмата предлага на студентите с богата мулти-културен и международен опит.

BA Политика и икономика

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания Нотингам

Работейки съвместно от Училището за политика и международни отношения и Икономическата школа, този курс обхваща политическото мислене и поведение заедно с икономическите принципи и практика.

Бакалавърска степен по икономика

University of Derby
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Септември 2020 Великобритания дерби + още 1

Изберете степен на икономика с разлика. Ние сме специализирани в приложната икономика, като ви отделяме от завършилите по-традиционни курсове. Ще получите стабилно основание в икономическата теория, но ще я използвате за справяне с бизнес предизвикателствата в реалния свят.