Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако следвате три или четири години в съответни бакалавърски програми, може да придобиете степен „бакалавър на изкуствата“ (BA). Дисциплините, които се предлагат в такива програми, се различават много и може да включват свободни изкуства или науки.

Професионалистите, които са изучавали икономика и администрация имат разбиране за голямата икономическа картина и за по-малки индивидуализирани тенденции. Това е междудисциплинарна област, в която професионалистите са обучени да държат под внимание и анализират брой компоненти както в публичния, така и в частния сектор, и да прогнозират въз основа на настоящите и потенциални условия.  

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

9 резултата за Икономически изследвания, Германия Filter

бакалавър здравна икономика (BA)

Apollon Hochschule
Онлайн обучение Задочно обучение 36 - 48 месеца Отворено кандидатстване Германия Германия онлайн

Ако искате да се класира на академично ниво възможно най-широко, за здравеопазване, вие сте с програмата степен за бакалавър Икономика на здравеопазването (B. A.) много добър съвет: Здраве икономически основи са комбинирани в това обучение, което с организационни, комуникативни и правна експертиза. Изследването предоставя инструменти за ръководни позиции в здравната индустрия, осигурява умения за комплекс, отговарящ ...

ба контролиращо

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw
Кампус Редовно обучение 40 месеца Запитване на информация Германия Калв

Вие се насладите номера? Мислиш ли, че като предприемач? Вие искате да се движат и да постигне нещо в живота си? Кариерата си с бъдещата ви очаква: Като възпитаник на учебната програма, контролиране получите най-добрите перспективи за кариера в промишлени, търговски и обслужващи дружества.

Бакалавър по Финанси

Frankfurt School of Finance & Management
Кампус Задочно обучение 4 - 4 семестри Запитване на информация Германия Франкфурт Мюнхен Хамбург + още 2

Този курс се предлага само на немски език 3 дипломи | Банков и общ мениджмънт бакалавър по финанси

бакалавър финансист

IUBH Fernstudium
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 - 12 семестри Отворено кандидатстване Германия Лош Хонеф + още 1

В Бакалавър по Финансов мениджмънт (BA), ние ви предоставяме цялостна познаване на финансовата индустрия и свързаните с бизнеса. По този начин можете да се насладите на отлични перспективи в една вълнуваща среда с над средния потенциал за печалба.

Бакалавърски финанси и счетоводство (BA)

AKAD University
Онлайн обучение Задочно обучение 36 - 48 месеца Октомври 2019 Германия Германия онлайн

Финансовият пазар е изправен пред множество регулации и нарастващи изисквания. Компаниите трябва да направят сложни решения за финансиране и инвестиране в една все по-бърза индустрия. Те се нуждаят от експерти, които са в състояние да развиват устойчиви финансови стратегии. Бакалавър по финанси и счетоводство Ви подготвя за тези предизвикателства и за международна бизнес кариера.

Бакалавър по международна икономика

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Германия Хайделберг Испания Мадрид + още 1

Приятелските отношения между нациите често разчитат на добри търговски отношения. Студентите с интерес към икономиката, които искат да се подготвят за кариера в международните финанси, правителството или бизнеса, могат да получат бакалавърска степен по международна икономика в Schiller International University .

Бакалавър по изкуствата (Hons) в управлението на бизнеса

EU Business School
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Испания Барселона Германия Мюнхен + още 2

Управление на бизнеса

Бакалавър по икономика и бизнес администрация с диплома за основа

Berlin School Of Business & Innovation
Кампус Редовно обучение 4 години Февруари 2020 Германия Берлин

Трансформирайте възгледите си за бизнес, управление и лидерство с бакалавърската степен по икономика и бизнес администрация с диплом на фондацията. Тази програма е създадена, за да ви даде познания в бранша, за да ви помогне да ръководите собствен бизнес, което прави тази програма отлична отправна точка за стартиране на вашата кариера.

Бакалавър по икономика и бизнес администрация

Berlin School Of Business & Innovation
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Германия Берлин

Научете за най-новите техники и концепции в бизнеса, както и как да използвате новите тенденции с бакалавърската степен по икономика и бизнес администрация. Освен това ще бъдете насърчени да предизвикате собствените си идеи за бизнеса, управлението и лидерството, така че да развиете основните знания и умения, необходими, за да започнете успешно своята кариера.