Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако следвате три или четири години в съответни бакалавърски програми, може да придобиете степен „бакалавър на изкуствата“ (BA). Дисциплините, които се предлагат в такива програми, се различават много и може да включват свободни изкуства или науки.

Професионалистите, които са изучавали икономика и администрация имат разбиране за голямата икономическа картина и за по-малки индивидуализирани тенденции. Това е междудисциплинарна област, в която професионалистите са обучени да държат под внимание и анализират брой компоненти както в публичния, така и в частния сектор, и да прогнозират въз основа на настоящите и потенциални условия.  

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

9 резултата за Икономически изследвания, Германия Filter

бакалавър здравна икономика (BA)

Apollon Hochschule
Онлайн обучение Задочно обучение 36 - 48 месеца Отворено кандидатстване Германия Germany Online

Ако искате да се класира на академично ниво възможно най-широко, за здравеопазване, вие сте с програмата степен за бакалавър Икономика на здравеопазването (B. A.) много добър съвет: Здраве икономически основи са комбинирани в това обучение, което с организационни, комуникативни и правна експертиза. Изследването предоставя инструменти за ръководни позиции в здравната индустрия, осигурява умения за комплекс, отговарящ ...

ба контролиращо

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw
Кампус Редовно обучение 40 месеца Запитване на информация Германия Calw

Вие се насладите номера? Мислиш ли, че като предприемач? Вие искате да се движат и да постигне нещо в живота си? Кариерата си с бъдещата ви очаква: Като възпитаник на учебната програма, контролиране получите най-добрите перспективи за кариера в промишлени, търговски и обслужващи дружества.

Бакалавърски финанси и счетоводство (BA)

AKAD University
Онлайн обучение Задочно обучение 36 - 48 месеца Октомври 2019 Германия Germany Online

Финансовият пазар е изправен пред множество регулации и нарастващи изисквания. Компаниите трябва да направят сложни решения за финансиране и инвестиране в една все по-бърза индустрия. Те се нуждаят от експерти, които са в състояние да развиват устойчиви финансови стратегии. Бакалавър по финанси и счетоводство Ви подготвя за тези предизвикателства и за международна бизнес кариера.

бакалавър финансист

IUBH Fernstudium
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 - 12 семестри Отворено кандидатстване Германия Bad Honnef + още 1

В Бакалавър по Финансов мениджмънт (BA), ние ви предоставяме цялостна познаване на финансовата индустрия и свързаните с бизнеса. По този начин можете да се насладите на отлични перспективи в една вълнуваща среда с над средния потенциал за печалба.

Бакалавър по изкуствата (Hons) в управлението на бизнеса

EU Business School
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Испания Barcelona Германия Munich + още 2

Управление на бизнеса

бакалавърска (ба) в международното управление - счетоводство и финанси

New European College
Кампус Редовно обучение 6 семестри Запитване на информация Германия Munich

Финансовите мениджъри са майстори на оползотворяването и потока от средства и са отговорни за всички необходими финансови дейности в рамките на една фирма. Отговорности по управление на финансовия засягат всички аспекти на бизнеса и трябва да гарантират, доколкото късогледство да се гарантира здравето на бизнеса.

Бакалавър по международна икономика

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Германия Heidelberg Испания Madrid + още 1

Приятелските отношения между нациите често разчитат на добри търговски отношения. Студентите с интерес към икономиката, които искат да се подготвят за кариера в международните финанси, правителството или бизнеса, могат да получат бакалавърска степен по международна икономика в Schiller International University .

Бакалавър по икономика и бизнес администрация с диплома за основа

Berlin School Of Business & Innovation
Кампус Редовно обучение 4 години Октомври 2019 Германия Berlin

Провеждането на тази четиригодишна образователна програма ще ви помогне да стартирате кариерата си във вълнуващия бизнес. Програмата включва основата, в която студентите се запознават с редица практически умения, изследователски техники и начини на мислене, предназначени да преобразят вашите виждания за бизнеса, управлението и лидерството.

Бакалавър по икономика и бизнес администрация

Berlin School Of Business & Innovation
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2019 Германия Berlin

Програмата за бакалавърска степен ще оспори възгледите ви за бизнеса, управлението и лидерството и ще ви помогне да развиете уменията, необходими за дългата и успешна кариера. Чрез проучване на най-новите професионални идеи и техники на индустрията, вие ще придобиете знания и разбиране за това как да се справите със съвременните предизвикателства, пред които се изправя глобалният пазар.