Filter
Бакалавър на изкуствата
Гърция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Придобиването на степен „бакалавър на изкуствата“ (BA) става чрез следване в съответни бакалавърски програми в течение на три или четири години. Дисциплините, които се предлагат в такива програми, се различават много и може да включват свободни изкуства или науки.

Областта на икономика и администрация включва изучаване на глобална икономика, по-малки икономически форми и как те взаимодействат една с друга. Наличие на напреднали знания за икономика и обща база в област на бизнес, финанси и обществена политика разширяват възможностите за кариера на професионалисти както в частния, така и в публичния сектор.

Гърция развита образователната им система с висше образование в горната част. Над 40% от всички гърци живеят в Атина и там е също така, когато най-добрите възможности да упражняват по-висока степен на образование е. Граничи с Албания, Македония, България и Турция, Гърция е туристическа перла с една част от света "и фантастични плажове.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Икономически изследвания, Гърция

Mediterranean College, Athens

Разработена в тясно сътрудничество с водещия професионален орган на Великобритания за мениджъри, Chartered Management Institute (CMI), този курс ви ускорява. Той е един о ... [+]

. Университетът в Дерби е ТОП-35 Университет за Управление на Университета в Университета за Пътища (Guardian University Guide 2018).Единственият двуезичен курс в Гърция, акредитиран от CMI (Chartered Management Institute) в Обединеното кралство .Последно актуализирано съдържание (2017), с модули, предоставящи изключения от професионалните квалификации на Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).Интерактивно обучениеИнтегриран план за развитие на уменията на студентите за пригодност за заетост (Схема за заетост на МК).... [-]
Гърция Атина
Запитване на информация
Английски,Гръцки
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски