Filter
Бакалавър на изкуствата
Индия Greater Noida Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента BA, или „бакалавър на изкуствата“, е бакалавърска степен, която подготвя студентите за кариера в съответна област на обучение. Продължителността на обучението зависи от университета или колежа, обаче обикновено бакалавърските програми BA са между три и пет години.

Областта на икономика и администрация е синтез на брой дисциплини. Студентите придобиват знания за бизнеса, макроикономиката, микроикономиката, финанси, публична политика и други дисциплини, и този комплекс знания осигурява здрава инструментална база за анализ и разбиране на национална и глобална икономическа картина.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Велика Нойда е град, дом на 100 000 жители. Това е само на един час път с кола от столицата Ню Делхи, който пуска стратегически. Градът е известен в цял свят за домакин на Индийския Grand Prix в нейните граници.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Икономически изследвания, Greater Noida

Други възможности в тази научна област:
Sharda University

Бакалавър по приложна икономика ... [+]

. Бакалавър по приложна икономика Условия за участие Старши Средно (10 + 2) с 50% марки Commerce / математика като учебен предмет в средното и старши Средно ниво Насоки за прием Критерии за Pre-квалификационни изпити за програмите за Под дипломиране е Class 12 от всяка от признатите бордовете на Индия. За чуждестранни граждани, преди квалификацията за програмите за Под дипломиране е сертифика... [-]
Индия Greater Noida
Юли 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Sharda University

Точно това са уменията и техническа компетентност, че за бакалавърска Икономика Program може да предложи. След като завършва бакалавърска степен по изкуства в Applied Eco ... [+]

Точно това са уменията и техническа компетентност, че за бакалавърска Икономика Program може да предложи. След като завършва бакалавърска степен по изкуства в Applied Economics програма, вие ще бъдете в състояние да се идентифицират съответните икономически въпроси, модели за използване, и иконометрични методи, за да отговори на съответните икономически въпроси в количествено, анализира икономическите модели и оценка на тяхното значение за теоретично и практическо решаване на проблеми, план и се задължавате приложната дейност и изследователски проекти в областта на икономиката, разбирам икономическата роля на правителството, причината някои фискални и монетарни действия на политиката, идентифициране на ползите и разходите от една глобална икономика, демонстрира способността си да прилага икономическата теория на редица икономически проблеми, да комуникират ефективно вашия анализ. Ще имате и по-задълбочени познания за икономическата теория. Вие ще знаете как икономическата политика, технологичния напредък и демографски условия влияят на основните икономически променливи. Вие ще бъдете в състояние да формулира икономическите модели, вие ще знаете как да се определи количествено или калибрирате параметрите на модела, както и как да се използва този модел за симулации.... [-]

Индия Greater Noida
Юли 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски