Filter
Бакалавър на изкуствата
Испания Barcelona Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студенти, които успешно завършват следване в бакалавърска програма в течение на четири години. Такъв тип програми се фокусират върху свободни изкуства, науки или комбинация на двата вида дисциплини.

Професионалистите, които са изучавали икономика и администрация имат разбиране за голямата икономическа картина и за по-малки индивидуализирани тенденции. Това е междудисциплинарна област, в която професионалистите са обучени да държат под внимание и анализират брой компоненти както в публичния, така и в частния сектор, и да прогнозират въз основа на настоящите и потенциални условия.  

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Като втори по големина град в Испания, Барселона е столица на Каталуния област. Той има над 4 милиона жители. Това е оживен град, който е домакин на хиляди туристи годишно. Той е дом на университета на Барселона и др.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Икономически изследвания, Barcelona

EU Business School

Управление на бизнеса ... [+]

Управление на бизнеса

Продължителност: Шест семестър / три години (180 кредита)

Място: Барселона, Мюнхен

Език на преподаване: английски

Начални дати: октомври / февруари

Допускане: целогодишно

Семестър такса: 6,450 €

Награда за наградаДържавен акредитиран бакалавър по изкуствата (Hons) в бизнесаБакалавър по изкуствата (Hons) в управлението на бизнеса

Студентите, завършили тази основна кариера, са:... [-]

Испания Barcelona
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски