Filter
Бакалавър на изкуствата
Китай Jiangsu Suzhou Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента BA, или „бакалавър на изкуствата“, е бакалавърска степен, която подготвя студентите за кариера в съответна област на обучение. Продължителността на обучението зависи от университета или колежа, обаче обикновено бакалавърските програми BA са между три и пет години.

Областта на икономика и администрация е синтез на брой дисциплини. Студентите придобиват знания за бизнеса, макроикономиката, микроикономиката, финанси, публична политика и други дисциплини, и този комплекс знания осигурява здрава инструментална база за анализ и разбиране на национална и глобална икономическа картина.

Китай се стреми да насърчава развитието на първокласни университети. Китай "и икономика е вече на света " е вторият по големина и продължава да расте. Живеещи в нейната култура и разбиране на развитието си ще даде тласък на кариерата си.

Този град е исторически и културен център в Китай. Голяма част от културата, е повлияна от броя на образователните институции, разположени тук. Различните хора, които идват да учат в училища като университет за наука и технологии на Suzhou са направили града по-жизнена и красива.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Икономически изследвания, Suzhou

Други възможности в тази научна област:
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Тази магистърска програма е интердисциплинарна, предназначена да подготви студентите да използват английската компетентност във финансовата област. Защо да изберете Xipu ... [+]

BA Финансов английскиПреглед

Тази магистърска програма е интердисциплинарна, предназначена да подготви студентите да използват английската компетентност във финансовата област.

Защо да изберете Xipu Financial English?

Умения за използване на английски език за професионален обмен в областта на международните финанси и анализ на професионални въпроси във финансовата област на английски език;Разбиране и използване на свързани с тях технологии като счетоводен и количествен анализ;Да притежава съответните професионални знания и умения във финансовата икономика и финансовите пазари.Знанията и умениятаУмения за използване на английски език за професионален обмен в областта на международните финанси и анализ на професионални въпроси във финансовата област на английски език;Разбиране и използване на свързани с тях технологии като счетоводен и количествен анализ;Да притежава съответните професионални знания и умения във финансовата икономика и финансовите пазари.курс... [-]
Китай Suzhou
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Съдържанието на този магистър включва счетоводство, бизнес, финанси и мениджмънт. Ще научите за счетоводството и финансите в организационен контекст, като ви помага да ра ... [+]

BA СчетоводствоПреглед

Съдържанието на този магистър включва счетоводство, бизнес, финанси и мениджмънт. Ще научите за счетоводството и финансите в организационен контекст, като ви помага да разберете как да правите финансови решения и ще имате знания и умения за подготовка на сметки, както и сходствата и разликите между практиките в Обединеното кралство и Китай.

Тази програма е посветена на култивирането на счетоводители от висок клас с международна перспектива и е акредитирана от Института на експерт-счетоводителите (ACCA) и от Института на дипломираните експерт-счетоводители (ACA). ,... [-]

Китай Suzhou
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски