Filter
Бакалавър на изкуствата
Малайзия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако следвате три или четири години в съответни бакалавърски програми, може да придобиете степен „бакалавър на изкуствата“ (BA). Дисциплините, които се предлагат в такива програми, се различават много и може да включват свободни изкуства или науки.

Икономика и администрация обхващат сфера, която се фокусира както върху макроикономиката, така и върху микроикономиката. Студентите в такива програми придобиват разбиране за това, как индивидуални действия и масови тенденции влияят върху икономиката. Брой професионалисти се специализират в конкретни области като публична политика, бизнес икономика и поведение на потребителите.  

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Икономически изследвания, Малайзия

HELP University

Нашият BA (Hons) счетоводство и финанси ви дава здрави познания в областта на счетоводството и бизнеса, което ще ви позволи да заемете ръководна позиция в индустрията и т ... [+]

Защо да изберем този курс?

Счетоводството в Дерби е признато за един от най-добрите курсове във Великобритания. В таблицата на Guardian League 2016 счетоводството и финансите в Дерби са класирани в четворката на всички университети в Мидландс и на 17-мо национално ниво.

Нашият персонал е професионално квалифициран и познава отрасъла отвътре - те носят представа от първа линия на съвременното счетоводство и финанси.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
HELP University

Програмата на BA (Hons) Business (Finance) запознава студентите с принципите на бизнеса, така и финансите. ... [+]

Защо да изберете този курс?

Програмата на BA (Hons) Business (Finance) запознава студентите с принципите на бизнеса, така и финансите. Тя има за цел да развие критично разбиране на финансовата среда, в която те ще работят и им дава солидна подготовка по всички аспекти на бизнеса. Студентите разработват критично осъзнаване на бизнес проблеми и едно широко разбиране на основните бизнес субекти, които са подкрепени от силна финанси специализация.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски