Filter
Бакалавър на изкуствата
Мароко Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студентите, които успешно приключват програми в течение на три или четири години в университет или друга подобна образователна институция. Такива програми осигуряват специализирана подготовка по определена дисциплина.

Областта на икономика и администрация включва изучаване на глобална икономика, по-малки икономически форми и как те взаимодействат една с друга. Наличие на напреднали знания за икономика и обща база в област на бизнес, финанси и обществена политика разширяват възможностите за кариера на професионалисти както в частния, така и в публичния сектор.

Мароко е северноафриканската държава, която има брегова линия както на Северния Атлантически океан и Средиземно море. Повечето чужденци, които искат да учат в Мароко искат или арабски или курсове по френски език. Всички големи градове имат езикови центрове, а някои дори ще организира отсядане в къщи с говори арабски език семейство по време на курса.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности

1 резултата за Икономически изследвания, Мароко

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Много малко хора могат да преминат през живота без да използват услугите на банка, кредитен съюз или друга финансова институция. Банковото дело и финансите са глобална ин ... [+]

Преглед

Много малко хора могат да преминат през живота без да използват услугите на банка, кредитен съюз или друга финансова институция.

Банковото дело и финансите са глобална индустрия и комплексен бизнес, който надхвърля управлението на парите и баланса на сметките.

Както всички останали страни, Мароко се влияе от това, което се случва в чужбина в света на бизнеса и финансите. Този бакалавър ще помогне на студентите да се ориентират във финансовите, банковите и правните въпроси, които трябва да разбират всички професионални съвременни банкови и финансови служители. Учениците ще изучават управлението на финансовите и международните банкови институции, както и начина, по който работят заемите.... [-]

Мароко Казабланка Рабат Танжер
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски