Filter
Бакалавър на изкуствата
Мароко Rabat Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите, които искат да придобият висше образование и да се подготвят за изграждане на успешна кариера, често избират бакалавърски програми BA за степен „бакалавър на изкуствата“. Такива програми се предлагат в университети и колежи по света и обикновено продължават около четири години.

Икономика и администрация е хибридна област, в която професионалистите имат представа както за макроикономиката, така и за микроикономиката. Анализ на историята и разбиране на икономически принципи заедно с познания по финанси, обществена политика и бизнес въоръжават експертите за правене на краткосрочни и дългосрочни прогнози и вземане на съответни решения.  

Мароко официално на Кралство Мароко. е най-югозапад от страните от Северна Африка. Той има Атлантическия океан и Средиземно брегове и здрав интериорни планината. Основните ресурси на мароканската икономика са селското стопанство, фосфати, туризма и текстил.

Рабат е градът на чуждестранните посолства. Това е също така известен за туризъм. Освен това Мохамед V University има отличителни курсове в областта на науката, историята, културата и чужди езици.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Икономически изследвания, Rabat

Степени
Място
Мароко
Rabat
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Много малко хора могат да преминат през живота без да използват услугите на банка, кредитен съюз или друга финансова институция. Банковото дело и финансите са глобална ин ... [+]

Преглед

Много малко хора могат да преминат през живота без да използват услугите на банка, кредитен съюз или друга финансова институция.

Банковото дело и финансите са глобална индустрия и комплексен бизнес, който надхвърля управлението на парите и баланса на сметките.

Както всички останали страни, Мароко се влияе от това, което се случва в чужбина в света на бизнеса и финансите. Този бакалавър ще помогне на студентите да се ориентират във финансовите, банковите и правните въпроси, които трябва да разбират всички професионални съвременни банкови и финансови служители. Учениците ще изучават управлението на финансовите и международните банкови институции, както и начина, по който работят заемите.... [-]

Мароко Casablanca Rabat Tangier
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски