Filter
Бакалавър на изкуствата
Обединени Арабски Емиерства Al Jazirah Al Hamra Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студенти, които успешно завършват следване в бакалавърска програма в течение на четири години. Такъв тип програми се фокусират върху свободни изкуства, науки или комбинация на двата вида дисциплини.

Областта на икономика и администрация включва изучаване на глобална икономика, по-малки икономически форми и как те взаимодействат една с друга. Наличие на напреднали знания за икономика и обща база в област на бизнес, финанси и обществена политика разширяват възможностите за кариера на професионалисти както в частния, така и в публичния сектор.

В Обединените арабски емирства, понякога нарича просто емирства или ОАЕ, е една арабска страна в югоизточната част на Арабския полуостров на брега на Персийския залив, граничи на изток Оман и Саудитска Арабия на юг, както и споделяне на морските граници с Катар и Иран.

Rak, или Ras Al Khaimah е град на северния бряг на Обединените арабски емирства. Градът е известен със своите исторически дюни и етнически племена. Градът е дом на някои от най-добрите закони и колежи бизнес в страната и региона.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Икономически изследвания, Al Jazirah Al Hamra

Степени
Място
Обединени Арабски Емиерства
Al Jazirah Al Hamra
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Тази програма се преподава в ОАЕ. Ва (Hons) в счетоводството ще ви даде силен академични и професионални фон за професионална кариера в счетоводство. Той също така ще под ... [+]

Тази програма се преподава в ОАЕ

The BA (Hons) в счетоводството ще ви даде силен академична и професионална фон за професионална кариера в счетоводство. Той също така ще подкрепи вашето кариерно развитие, ако сте се обмисля по-широка управленска роля, тъй като тя ще ви осигури финансовата знанието, че е в центъра на много бизнес кариера.

Курсът се базира на най-новите практики и теории на счетоводството и обхваща две основни сфери на управление на счетоводство и финансово счетоводство и отчетност, както и предлагането на редица допълнителни модули, които могат да бъдат избрани за проучване в окончателния си година.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Al Jazirah Al Hamra
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски