Filter
Бакалавър на изкуствата
Румъния Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се придобива чрез следване в бакалавърски програми, които се предлагат в частни колежи и държавни университети. Такива програми комбинират изучаване на общи курсове и специализирани дисциплини, които подготвят студентите за изграждане на успешна кариера.

Икономика и администрация обхващат сфера, която се фокусира както върху макроикономиката, така и върху микроикономиката. Студентите в такива програми придобиват разбиране за това, как индивидуални действия и масови тенденции влияят върху икономиката. Брой професионалисти се специализират в конкретни области като публична политика, бизнес икономика и поведение на потребителите.  

Румънски университетски квалификации високо оценена и призната в Европа и извън нея, най-ниските такси за обучение и живот на разходите в Европа. Румънците имат древна и богата история, особено в столицата Букурещ със своите 2 милиона души. Международните студенти, желаещи да учат в Румъния могат да подадат молба или в Министерството на образованието и науката или от избрания румънски университета, за да се получи Писмо за приемане.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Икономически изследвания, Румъния

University Babes-Bolyai

Основната цел на бакалавърска степен по финанси в банков е да се разработят специфични умения и компетенции в областта на финансовите техники и процедури. ... [+]

Бакалавърска степен по финанси и банково дело

&nbsp

Основната цел на бакалавърска степен по финанси в банков е да се разработят специфични умения и компетенции в областта на финансовите техники и процедури.

&nbsp

&nbsp

Описание на изследването

- Език на преподаване: румънски, унгарски, английски - Основни курсове: Публични финанси, Корпоративни финанси, банки техника, парични институции и механизми, финансови пазари, финансово счетоводство, управленско счетоводство, финансиране преки инвестиции, финансов анализ, бюджета и държавната хазна, финансов - банков маркетинг, финансов - банков мениджмънт, портфолио Управление, застраховане, счетоводство за обществените институции, международни финанси - Референтен университети / институции: Пол Сезан университет-Aix Marseille III - Франция, Университет в Утрехт - Холандия, Университета във Виена - Австрия, Корвин университет в Будапеща - Унгария, Университета в Брайтън - Англия ... [-]

Румъния Cluj-Napoca
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University Babes-Bolyai

Целта на програмата е да подготви специалисти със степен по счетоводство и управление на ИТ. ... [+]

BA в счетоводна информация и за управление на системата

&nbsp

Целта на програмата е да подготви специалисти със степен по счетоводство и управление на ИТ. Учебният план и аналитични програми са проектирани по такъв начин, така че студентите да развият предприемачески дух, който ги ръководи в работата си след завършване на образованието си. Знанията, придобити по време на трите години на обучение позволява на завършилите да преследват капитана 'S курсове, предлагани в специализираните области или други майстори, предоставяни от нашия факултет. Студентите ще могат да използват знанията си за одит развитие, преглед и уместен на финансовите stataments счетоводни предприятия и бизнес консултиране за финансово счетоводство и за управление на качеството - всичко това в контекста на (засега) хармонизиране на законодателството и практиката на финансовото счетоводство и одит в европейски и международни нормативи.... [-]

Румъния Cluj-Napoca
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски