Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се придобива чрез следване в бакалавърски програми, които се предлагат в частни колежи и държавни университети. Такива програми комбинират изучаване на общи курсове и специализирани дисциплини, които подготвят студентите за изграждане на успешна кариера.

Икономика и администрация обхващат сфера, която се фокусира както върху макроикономиката, така и върху микроикономиката. Студентите в такива програми придобиват разбиране за това, как индивидуални действия и масови тенденции влияят върху икономиката. Брой професионалисти се специализират в конкретни области като публична политика, бизнес икономика и поведение на потребителите.  

Румънски университетски квалификации високо оценена и призната в Европа и извън нея, най-ниските такси за обучение и живот на разходите в Европа. Румънците имат древна и богата история, особено в столицата Букурещ със своите 2 милиона души. Международните студенти, желаещи да учат в Румъния могат да подадат молба или в Министерството на образованието и науката или от избрания румънски университета, за да се получи Писмо за приемане.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Икономически изследвания, Румъния Filter

бакалавърска степен по финанси и банково дело

University Babes-Bolyai
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Септември 2019 Румъния Cluj-Napoca + още 1

Основната цел на бакалавърска степен по финанси в банков е да се разработят специфични умения и компетенции в областта на финансовите техники и процедури.

ба в счетоводна информация и система за управление на

University Babes-Bolyai
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Румъния Cluj-Napoca

Целта на програмата е да подготви специалисти със степен по счетоводство и управление на ИТ.