Filter
Бакалавър на изкуствата
Русия Moskva Moscow Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студенти, които успешно завършват следване в бакалавърска програма в течение на четири години. Такъв тип програми се фокусират върху свободни изкуства, науки или комбинация на двата вида дисциплини.

Областта на икономика и администрация включва изучаване на глобална икономика, по-малки икономически форми и как те взаимодействат една с друга. Наличие на напреднали знания за икономика и обща база в област на бизнес, финанси и обществена политика разширяват възможностите за кариера на професионалисти както в частния, така и в публичния сектор.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Москва се смята за най-политическо влияние в Русия. Тя дом на някои от милиардерите в света. Москва има над 11 милиона души и една процъфтяваща икономика. В града има 60 държавни университета и мнозинството от студентите специалност науки.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Икономически изследвания, Moscow

International University in Moscow IUM

Нови двойна бизнес степен ориентирани програми в съответствие с Болонския процес, базиран в IUM.Тези програми са предназначени да отговорят на новите предизвикателства на ... [+]

Бакалавър по мениджмънт, бакалавър по финанси; BA (Hons) в Бизнес науки, BA (Hons) в счетоводство и финанси

Нови двойна бизнес степен ориентирани програми в съответствие с Болонския процес, базиран в IUM.

Тези програми са предназначени да отговорят на новите предизвикателства на съвременния глобален бизнес и съчетава обучение и практически опит на двете институции, както и техните отношения с бизнеса и банките в Русия и в Ирландия. Студентите могат да видят влиянието на политически, правни, икономически, социални и технологични тенденции на постоянно променящата се бизнес среда както на национално и международно ниво.... [-]

Русия Moscow
Запитване на информация
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски