Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърска степен се връчва на студенти, които успешно завършват фокусирана област на обучение, включваща класове по либерални изкуства. Изискванията за степента обикновено са завършени от три до пет години. Акрони… Научете повече

Бакалавърска степен се връчва на студенти, които успешно завършват фокусирана област на обучение, включваща класове по либерални изкуства. Изискванията за степента обикновено са завършени от три до пет години. Акронимът "BA" означава, че степента е бакалавър по изкуствата.

Какво представлява БА в икономическото развитие? Учениците от тази програма изучават принципите на икономическото развитие и публичните политики, както и бизнес процесите и функциите на пазарната система. Те ще проучат как обществата управляват ограничени доставки на природни ресурси, пари, време и енергия и как разпределят тези ресурси сред конкуриращите се групи. Студентите могат също да научат как да мислят аналитично и количествено за икономическите и финансовите въпроси, които засягат членовете и / или сегментите на обществото. Типични класове в тази програма могат да включват бизнес право и етика, финанси и развитие на общността.

Студентите по икономическо развитие обикновено усвояват умения за работа в екип, комуникация и сътрудничество, които могат да използват във водещи междуведомствени групи в много бизнес среди и като помагат за изграждане на партньорства с други фирми, обществени групи и агенции. Тази програма също така осигурява солидна основа за по-нататъшни икономически проучвания към напреднала степен.

Разходите за обучение ще зависят от институцията, в която учениците избират да учат и къде се намират. Заинтересованите студенти трябва да се свържат с отделни училища, за да обсъдят разходите.

Завършилите могат да преследват кариера в икономическото развитие и в различни финансови области като банково и финансово консултиране. С разбиране на икономическите и социалните въпроси те могат да изберат да следват кариера в държавна служба на местно, държавно или национално ниво или може би в международни отношения. Ако се скрият от светлината на прожекторите, те трябва да обмислят работа за организация с нестопанска цел или културна организация.

Онлайн програмите са чудесна възможност за студенти в селски райони по целия свят, които може и да не могат да учат по друг начин. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
University of Lincoln
Lincoln, Великобритания

Степента на бакалавърска степен по бизнес и развитие на предприятията в Линкълн е предназначена за студенти, които искат да научат повече за управлението и теорията на бизнеса ... +

Степента на бакалавърска степен по бизнес и развитие на предприятията в Линкълн е предназначена за студенти, които искат да научат повече за управлението и теорията на бизнеса, докато изграждат собствен бизнес в подкрепяща и професионална среда. -
BA
Редовно обучение
3 години
Английски
Ян. 2020
Кампус