BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A Бакалавър е бакалавърска степен, която насърчава студентите да получат широка образователна основа. Като се работи по различни теми, техните способности за комуникация и аргументи са подобрени. Тези степени са страхотни за тези, които ценят стабилна платформа за стартиране на кариерата си от.

Какво е бакалавърска степен по Investment? Той е специализиран бизнес степен, че учи студентите да анализират възможностите за инвестиции и създаване на печеливши стратегии. Студентите започват чрез попълване на основен набор от бизнес курсове по счетоводство, финанси и бизнес право. В по-горните класове деление е налице тежък акцент върху по икономика и бизнес статистика за допълване основен фокус на програмата. Теми на обучение включват също взаимни инвестиционни стратегии, данъчното облагане, и финансово управление. Учениците научават за етични практики, и много се възползват от тяхното обучение, за да се подготвят за професионални изпити за лицензи.

Тези, които са завършили една от тези степени се приготвя с умение е необходимо да съветва клиентите за техните финансови възможности. Тези висшисти са напреднали познания за сложните детайли на финансови продукти и техните междуличностни умения да им помогне да се отнасят за техните клиенти на индивидуална основа. Студентите също така подобряват тяхното аналитично умение и са способни да произтичащи смисъл от сложна статистическа информация.

Цената за една от тези програми могат да варират в зависимост от институцията присъстваха. Желаещите да се свържете с признанията отдели на училища под внимание за повече информация. Бъдещите студенти трябва бюджет подходящ за собствената си издръжка по време на престоя им на обучение.

След като се дипломира, има много отлични възможности достъпни във финансовия сектор за кариера. Банки наемат тези експерти да управляват сметките, както и някои висшисти стават лични банкери за големи клиенти.Борсите могат да наемат тези висшисти, а някои стават инвестиционни посредници или агенти, работещи за частни фирми. Други остават независими и развиват професионална кариера като лични финансови съветници, консултанти и анализатори.

Има много различни образователни възможности, които съществуват. Въпреки че традиционните настройки класната стая са предпочитани от много, международни студенти и работещи професионалисти често намерите отлични онлайн университети, които предлагат програми, специално разработени, за да отговарят на техните нужди. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

3 резултата за Инвестиции Filter

Бакалавърска степен по икономика

Richmond The American International University in London
BA
<
Редовно
<
3&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

Бакалавърската икономика е създадена, за да развие в студентите умения да анализира икономическите проблеми и да се справи с предизвикателствата, които имат национално и между ...

Научете повече

BA (Hons) в областта на финансите, инвестициите и риска

GCU - Glasgow School for Business and Society
BA
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

С успех в сектора, нашата степен ще ви постави здраво на пътя към успеха в индустрията на финансовите услуги, независимо дали търсите кариера в корпоративни или лични финанси ...

Научете повече

Бакалавър по финанси и инвестиции

Richmond The American International University in London
BA
<
Редовно
<
3&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

Програмата BA Finance & Investments дава възможност на студентите да придобият умения и знания, за да влязат в редица вълнуващи кариери в областта на банковото дело, корпо ...

Научете повече