$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A бакалавърска степен е важна стъпка към превръща продаваеми в един все по-конкурентен наемане арена. Тази степен обикновено изисква учениците да изберете област на концентрация или основен фокус на изследването, а ве… Научете повече

A бакалавърска степен е важна стъпка към превръща продаваеми в един все по-конкурентен наемане арена. Тази степен обикновено изисква учениците да изберете област на концентрация или основен фокус на изследването, а вероятно и незначителна концентрация, както и, успоредно с постигането на определен брой кредитни часа в основните курсове и избираеми дисциплини.

За математически и научно наклонена, инженеринг може да бъде идеален програма на обучение. Какво е бакалавърска степен по Инженерен дизайн? Тази степен се развива способностите на учениците да използват математически изчисления и формули за решаване на проблемите на реалния свят, включващи проектиране и строителство. Студентите обикновено вземат курсове по висша математика, машиностроенето, както и физическите науки. Курсът на обучение може да включва и стажове или други практически опит в свързаните с тях индустрии. Тази степен може да бъде стъпка към по-нататъшно академично обучение и изследване в магистърски и докторски програми.

Студентите, които преследват тази степен да развият способността да подобри съществуващите проекти, както и участие в иновациите и изобретение за решаване на практически проблеми, с акцент върху по-голяма ефективност, надеждност, сигурност и качество на продуктите или структури те инженер. В допълнение към усъвършенстване и разширяване на техните математически и научни проницателност, завършили развиват аналитични умения и способност да участват ефективно в съвместни проекти.

Цената на получаване на тази степен ще зависи от конкретната програма за мача; разходи за обучение варират в широки граници между училищата. Учениците ще трябва да си възможности, за да се намери програма, която отговаря на техните нужди и обстоятелства.

Завършилите с бакалавърска степен по изкуства в Engineering Design са подготвени за кариера в много различни области.Тази степен може да се прилага за всяка индустрия, която е съставена на основата на принципите на инженеринг, включително авиацията, автомобилното производство, минно дело, селското стопанство, както и архитектурата, между другото. Специалности получатели могат също така да се класират за много професии в обществените услуги или военните. Онези, които получат бакалавърска степен по инженерство дизайн могат да изберат да следват призванието, за които те имат лична страст, като например прилагане на знанията и уменията си, за да се намали човешкото въздействие върху околната среда.

Като се има предвид сегашното равнище на човешкия прираст на населението, увеличаване на урбанизацията и технологично развитие, това поле е по-уместно и вълнуващо от всякога. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
IED – Istituto Europeo di Design Torino
Торино, Италия

Дизайнерът на транспорта е професионалист, който се занимава с проектиране на основните транспортни средства и може да проектира редица различни видове превозни средства, като ... +

Дизайнерът на транспорта е професионалист, който се занимава с проектиране на основните транспортни средства и може да проектира редица различни видове превозни средства, като мотоциклети, яхти и системи за мобилност. Дизайнерът на транспорта е в състояние да съгласува аспекти на стила, техниката, аеродинамиката, възможностите за производство и ергономията. Този вид дизайнер трябва да има задълбочено разбиране за продукта и функциите, които потребителят търси, за да може да има ясна представа за връзката между дизайна и маркетинга, иновациите и търговските изисквания заедно със социалната тенденция и икономическата среда, в която работи. -
BA
Редовно
3 години
Английски
Окт. 2023
15 Септ. 2023
Кампус