$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A Бакалавър (BA) е бакалавърска степен дава на учениците, които завършват необходимите курсове. Това обикновено отнема 3-5 години, за един студент, за да спечелиш тяхното бакалавърска степен. Има много теми за специалност… Научете повече

A Бакалавър (BA) е бакалавърска степен дава на учениците, които завършват необходимите курсове. Това обикновено отнема 3-5 години, за един студент, за да спечелиш тяхното бакалавърска степен. Има много теми за специалност под чадъра на BA, включително изкуствата и науките. Тази степен е било използвано като прекурсор на кариерата или по-висока образователна степен.

Какво е бакалавърска степен по инженерство Management? Тази програма е комбинация от две различни предмети в едно. От една страна, инженеринг е изучаването на различни системи, сгради, машини и устройства. Учениците научават как да проектират и поддържат тези различни неща с опит. Управляващият има нещо общо с организиране и ръководене на екип от хора, обикновено в рамките на един бизнес. A бакалавърска степен по управление на инженерната дава на студентите необходимите знания, за да управлява успешно екип от инженери, както и уменията да бъдат компетентни инженери себе си.

Пригодността на завършилите им помага да бъдат успешни инженери, мениджъри, или и двете. Това обикновено води до успешна кариера. Пазарът на труда е по-добре за тези със степен, защото те притежават специално ниво на познания и авторитет.

Обучението се различава от всеки конкретен университет, предлагащ бакалавърска степен по инженерство Management. Много институции по целия свят предлагат тази степен, така че разходите и таксите зависят от училището по ваш избор.

Има много възможности, налични за тези, които се дипломират с бакалавърска степен по управление на инженеринг за кариера. Много продължа да станете инженерни мениджъри, които следят за различни проекти, управление на персонала, създават стратегии, и поддържат сплотени екипи. Други завършилите често стават изследователи или разработчиците. Тези кариера са свързани с проектиране на оригинални продукти или подобряване на последните изобретения. Изследователи и разработчиците са много ценни за организации, които се нуждаят от някой, с компетентния инженерни познания.

Обърнете шанс и да помисли за записване в програма, за да получите вашия BA в Engineering Management. За тези, с натоварен график, онлайн опции може да са налични. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Pitzer College
Claremont, Съединени Американски Щати

Петгодишна програма, предлагана съвместно с други институции, позволява на студентите да получат бакалавърска степен по инженерно управление от Пицер и бакалавърска степен по ... +

Петгодишна програма, предлагана съвместно с други институции, позволява на студентите да получат бакалавърска степен по инженерно управление от Пицер и бакалавърска степен по инженерство от втората институция. -
BA
Кампус