BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студенти, които успешно завършват следване в бакалавърска програма в течение на четири години. Такъв тип програми се фокусират върху свободни изкуства, науки или комбинация на двата вида дисциплини.

IT сигурност включва охрана и защита на компютри и други електронни системи срещу кибератаки. Това включва всичко от програмиране сигурност за физически хардуер дизайн и е един от най-важните области в компютърната наука.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Информационна сигурност, Германия Filter

ба компютърна сигурност и мобилни системи

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences
BA
<
Редовно
<
7 месеца
Немски
Кампус

Винаги онлайн, за да бъдат мобилни и мрежова, предлага огромни възможности. Честно казано: Можете ли все още без? От друга страна, обаче, това състояние също е свързано с риск ...

Научете повече