Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A Бакалавър (BA) е бакалавърска степен, че обикновено отнема около четири милиарда години, за да завършите. Тази степен включва курсове, свързани с полета, които се фокусират върху либерални субекти изкуства, като музика,… Научете повече

A Бакалавър (BA) е бакалавърска степен, че обикновено отнема около четири милиарда години, за да завършите. Тази степен включва курсове, свързани с полета, които се фокусират върху либерални субекти изкуства, като музика, театър, английски, език и комуникация. A BA може да подготви студентите да имат професия, свързана с изкуствата.

Какво е бакалавърска степен по Cyber ​​Security? В това поле се учи студентите как да се защити цифрова информация за бизнеса, потребителите и правителството. Тези, които изберат да печелят бакалавърска степен по Cyber ​​Security също ще бъде в състояние да елиминира престъпление, което се случва в света на цифровите технологии чрез проследяване на извършителите. Студентите ще се научат как да мислят критично, докато обучение за теми като криминалисти, етика, следствени техники и математика. Някои програми могат да позволят на учениците да се съсредоточат работата си в определена област на интереси.

Специалност киберсигурността може да бъде много възнаграждаване.Тази степен учи студентите много умения, които те могат да използват в ежедневието си, и ще се отворят редица професии и заплати, които да избирате, след като те са се дипломирали.

Разходите за спечелване на бакалавърска степен по киберсигурността варира в зависимост от продължителността на програмата, институцията и страната, в която учат. Това е добра идея да се свържете с признания офиса на вашето училище, за да научите повече за тези разходи.

Тъй като предприятията и правителствата имат важна информация, която им е необходима, за да се предпази, има голямо търсене на тези, които са завършили с диплома по киберсигурността. Има различни кариери, че завършилите могат да избират от, като анализатори по сигурността на информацията, администраторите по сигурността на компютърните мрежи и мениджърите по сигурността на информацията. Тези, които търсят работни места е възможно да се намери успеха в индустрии като финанси, отбрана и застраховка, тъй като те предлагат най-много възможности за тези, с диплома по киберсигурността.Заплатите понякога варират от около $ 60,000 повече от $ 100,000.

Ако търсите по-голяма гъвкавост във вашия живот опит, да обмисли предприемането на онлайн класове в кибернетичната сигурност. Много университети предлагат тези курсове, във формат за дистанционно обучение, така че учениците могат да се движат в техните собствени темпове. За повече информация, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
Diploma University of Applied Sciences
Bad Sooden-Allendorf, Германия +23 Още

В бакалавърската програма "Управление на безопасността" (BA), в центъра се поставя квалификацията за интердисциплинарно ориентирано, предприемаческо мислене. Целта е да се про ... +

В бакалавърската програма "Управление на безопасността" (BA), в центъра се поставя квалификацията за интердисциплинарно ориентирано, предприемаческо мислене. Целта е да се проникне в актуалната и дългосрочна, много актуална тема на "безопасността" от различни гледни точки по начин, ориентиран към прилагането. -
BA
Редовно обучение
Задочно обучение
7 семестри
Немски
Кампус
Онлайн обучение
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here