BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студенти, които успешно завършват следване в бакалавърска програма в течение на четири години. Такъв тип програми се фокусират върху свободни изкуства, науки или комбинация на двата вида дисциплини.

Учениците в програма за компютърните мрежи често участват в реални условия, при които те получават лично познаване на техническите умения. Курсове за обучение могат да включват практически излагане на мрежовите услуги, безжична мрежа, паралелни изчисления и сигурността на данните. Участниците могат да предприемат съответните математика и естествени науки курсове.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Компютърни мрежи, Германия Filter

Интернет на нещата - проектиране на свързани системи

Hochschule für Gestaltung Schwäbisch Gmünd
BA
Окт. 2020
<
Редовно
<
7 семестри
Немски
Кампус

В бакалавърската програма, Интернет на нещата - Дизайн на студентите свързаните системи ", за да се нам потребителски центрирани области на функционалните и техническите техно ...

Научете повече