Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавър по изкуствата, или BA, се присъжда на студенти, които завършват около четири години на обучение в област, която обикновено се базира на свободни изкуства. Тази степен дава завършилите възможност да подобрят св… Научете повече

Бакалавър по изкуствата, или BA, се присъжда на студенти, които завършват около четири години на обучение в област, която обикновено се базира на свободни изкуства. Тази степен дава завършилите възможност да подобрят своите перспективи за работа и потенциал за печалба.

Какво е бакалавърска степен по корпоративни финанси? Много колежи и университети предлагат тази програма. Тя е основен, който дава на студентите, необходими, за да точно да анализира и управлява финансите на ниво предприятие знания. Някои от темите, които се запишат в тази програма може да се изисква да учат включва основите на счетоводството, управленски финанси, и оптимизиране на приходите. Учебният план обикновено обхваща широк спектър от теми, които се занимават с икономика, счетоводство и бизнес стратегия.

Финансовият степен корпоративна често се оказва по-привлекателни за студентите, които имат по математика, но искат нещо повече от това, което редовно счетоводна програма може да даде.Тези, които завършат на тази програма може да стане квалифициран за широк спектър от позиции на високо равнище. Първи бакалавърска степен по корпоративни финанси също така дава възможност на студентите да се движи напред към следващата образователна степен, която е на магистърското.

Цената на получаване на тази BA може да бъде различен при всяка институция, където се предлага на степен. Студентите се интересуват от изучаване какви са действителните разходи ще бъдат да се свържете с тяхната предпочитана институция.

Лица, които търсят своето BA в Corporate Finance могат да имат множество кариери да избирате. Някои от кариерите, които могат да бъдат получени чрез спечелил тази акредитивни писма включват инвестиционен банкер, инвестиционен консултант, брокер на ценни книжа, както и измамите следовател. Търсенето на тези позиции продължава да расте. Тези, които се дипломират с тия големи развиват Кийнър аналитични умения и да се научат да разбират сложността на инвестициите корпоративно ниво и икономика.

Тази програма е достъпна чрез многобройните колежи и университети. Някои от тези институции, дори позволи на студентите да завършат своето образователни изисквания онлайн, предоставяне на типа на график и местоположение гъвкавост, която често е от жизненоважно значение за степента постижение. За да започнете, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
Cracow University of Economics
Kraków, Полша

Кратка информация: Програмата има за цел разпространяване на знания за основите на счетоводството и международните си, управленски и финансови аспекти; В областта на финансите ... +

Кратка информация: Програмата има за цел разпространяване на знания за основите на счетоводството и международните си, управленски и финансови аспекти; В областта на финансите, програмата включва области като корпоративните финанси, управление на корпоративните финанси, публичните финанси, международните финанси, ... -
BA
Редовно обучение
Задочно обучение
6 семестри
Английски
Окт. 2020
Кампус