BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

С Бакалавър (BA), завършилите често получават квалификацията, необходими за получаване на редица високо платени кариери. Приходи този либерални изкуства, базирани степен обикновено отнема около четири години.

Какво е бакалавърска степен по Международна икономика? Тази степен предлага ниво на висшето образование, които често се оборудва студенти с аналитичния прозрението, че много широкообхватни предприятия търсят в кандидатите за работа за високи постове. Някои от темите, които участниците в програмата могат да се обучават включва статистика, бизнес администрация, а икономиката на развиващите се страни. Студентите могат да се насладят на математика-тежката учебна програма, която също ги учи за основите на управление на бизнес и как да анализираме икономии от страни по целия свят.

Съществуват редица предимства пред започване на международната икономика образователният път. Курсовете ще ви помогне да се разшири перспективите на учениците, да се повиши тяхната логика, мислене и аналитични умения.Това са всички умения, които хората могат да използват, за да напредне бързо в кариерата си.

Разходите програма за бакалавърска степен в международната икономика ще варират от институция. За точна информация относно финансовите разходи, учениците трябва да се свържат административния офис на училището по техен избор.

Студентите, които са избрали да преследват бакалавърска степен по Международна икономика могат да намерят, след дипломирането си, че има голямо търсене на специалисти с този голям. Някои от позициите индивид могат да получат след приключване на програмата включва финансов анализатор, законодателната асистент, икономист, и офицер от разузнаването. Търсенето на тези позиции продължава да расте. Тези, които предприемат тази линия на изследване може също да станат силни критични мислители, които им позволяват да се разберат факторите, участващи в решаването на сложни проблеми и оценка на културните различия.

Програми за степен по Икономика международната са на разположение в много университети и колежи.Студентите, които предпочитат онлайн класове, да имат възможността да го направят с този голям. Ако сте готови да започнат работа към спечелил тази степен, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

4 резултата за Международна икономика Filter

Бакалавър по изкуства в международната икономика

Franklin University Switzerland
BA
<
Редовно обучение
<
4 години
Английски
Кампус

Програмата за международна икономика предоставя на студентите умения, необходими за успех в международния свят на бизнеса и икономиката, като същевременно акцентира върху умен ...

Научете повече

Бакалавърска степен по международна бизнес икономика

Eötvös Loránd University
BA
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
7 семестри
31 May 2020
Английски
Кампус

Основните цели на Международната програма за бизнес икономика в Eötvös Loránd University са да запознаят студентите с предизвикателните проблеми на международните икономически ...

Научете повече

Бакалавър по международна икономика

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
BA
Окт. 2020
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Приятелските отношения между нациите често разчитат на добри търговски отношения. Студентите с интерес към икономиката, които искат да се подготвят за кариера в международните ...

Научете повече

ба глобалната икономика

Synergy University Dubai
BA
<
Редовно обучение
<
4 години
Английски
Кампус

Програмата е предназначена за амбициозни студенти, които искат да станат експерти в световната икономика, както и да получат най-съвременните познания в областта на международ ...

Научете повече