close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите, които се готвят да влязат в колеж може да се чудя какво бакалавърска програма (BA) води. A BA е цялостна степен, която осигурява по-задълбочена подготовка за конкретна област. Общото образование и определен бро… Научете повече

Студентите, които се готвят да влязат в колеж може да се чудя какво бакалавърска програма (BA) води. A BA е цялостна степен, която осигурява по-задълбочена подготовка за конкретна област. Общото образование и определен брой избираеми дисциплини, свързани с тази област може да се покрие.

Какво е бакалавърска степен по нанотехнология? Тази степен подготвя студентите да участват в сравнително нов свят на нанотехнологиите. За да върви в крак с напредък на тази индустрия, преподаватели съчетават изучаването на основни предмети като математика, химия и физика с нова технология. Специфични проучвания могат да включват молекулярната биология и фокусирани естествените науки. Предметът на класа може да се различава от едно училище в друго, тъй като индустрията е все още много нови.

Има няколко предимства на разположение на тези, с бакалавърска степен в областта на нанотехнологиите. Както новозавършили влизат тази нова индустрия, те често се позиционира да се превърнат в лидери на тяхната професия.Те също могат да се гордеят с вземане на значими приноси към науката. Възможно е, че завършващите ще се премести в позиции, които могат да се окажат много по-конкурентна през идните години.

Има много разходи, за да се вземат предвид при участие в тази програма. За да получите точна и актуална информация по отношение на таксите за записване, обучение, книги, свържете се с училищата директно.

Работа в тази индустрия са разположени по целия свят и се предлагат в голям брой различни приложения. Някои завършилите намерят позиции като MEMS устройства физика инженери, учени за доставяне на лекарства, полупроводникови инженери и инженери медицинска апаратура. Има работни места с фирми, които произвеждат изделия, използвани за медицинска диагностика, високо осветление ефективност, безжични електроника и химични катализатори. Както нанотехнологиите става по-добре разбрано, работни места са все по-открити в много области на живота, като например спортни стоки, криминалистика, военната сигурност, както и космическата индустрия.

Има много неща, за да се запази студент зает! На кампуса и онлайн класове може да бъде на разположение, за да отговарят на вашите специфични нужди. За да започнете, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
University of Lodz
Лодз , Полша

Нанотехнологията е интердисциплинарна наука базирайки се на физика, химия, материалознание и биология. Тези независими полета са се свързват заедно в Нанотехнологията - нова о ... +

Нанотехнологията е интердисциплинарна наука базирайки се на физика, химия, материалознание и биология. Тези независими полета са се свързват заедно в Нанотехнологията - нова област на обучение в Университета в Лодз. -
BA
Редовно
3 години
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук