BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се придобива чрез следване в бакалавърски програми, които осигуряват образование на различни видове кариера. Освен това, програмите BA осигуряват на студентите подготовка за следване в напреднали следдипломни програми, като магистратури или докторантури.

В областта на нанотехнологиите включва създаването и манипулирането на устройствата в малки мащаби, с елементи, произведени, които са толкова малки, колкото една милионна или милиардна част от метъра в диаметър. Това е бързо разширяване на полето, с много нови иновации нововъзникващите всяка година.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Нанотехнологии, Полша Filter

ба в нанотехнологиите

University of Lodz
BA
Окт. 2020
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Нанотехнологията е интердисциплинарна наука базирайки се на физика, химия, материалознание и биология. Тези независими полета са се свързват заедно в Нанотехнологията - нова о ...

Научете повече