$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърска степен е четиригодишна бакалавърска степен, въпреки че може да отнеме студенти на три до седем години, за да завърши. Бакалавър по изкуствата обикновено се фокусира върху либералните изкуства, науките ил… Научете повече

Бакалавърска степен е четиригодишна бакалавърска степен, въпреки че може да отнеме студенти на три до седем години, за да завърши. Бакалавър по изкуствата обикновено се фокусира върху либералните изкуства, науките или и двете.

Какво представлява бакалавърската степен по пожарна наука? Тази област на обучение надхвърля традиционните задължения на пожарникар. Учениците от пожарната наука са запознати с необходимите знания, за да образоват обществеността по въпросите на безопасността, да разпространяват информираността за пожарната безопасност чрез обсега на общността и да провеждат пожарни инспекции, наред с други неща. Тъй като пожарникарите обикновено отговарят за първи път, студентите са обучени EMT и парамедици. Това сложно поле всъщност се е развило, за да включва проучвания на опасни материали и как да спаси хората от многобройни ситуации.

Ако искате да тренирате, за да бъдете герой от истински живот, науката за огъня е страхотно поле за преследване. Заедно с борбата с пожарите, учениците се научават да общуват добре с хора от всички сфери на живота.Общуването и образованието на общността са големи части от тази област на обучение. Учениците научават как да станат активна част от обществото. Това се превежда и навън извън работата.

В зависимост от това дали приемате по-традиционен маршрут в кампуса или сте избрали да придобиете степен онлайн, има достъпна пътека за осигуряване на бакалавърска степен по "Пожарна наука". Разходите варират в зависимост от програмата и местоположението.

Много завършили с научна степен "пожарна" имат видения да станат героични пожарникари. Въпреки, че това е традиционният маршрут, има и други опции. Бакалавър по изкуствата по пожарна подготовка подготвя студенти за кариери в спешни медицински услуги, полицейски отдели и съдебни науки. Програмата, свързана с курсовете, варира от училище до училище. Някои възможности за кариера изискват обучение в конкретни области, като наказателни разследвания или по-високи степени. Ако искате да отидете в поле, различно от това на пожарникар, уверете се, че избраната от вас програма поддържа такова отклонение.

Има много възможности да спечелите знания за пожарна наука. Онлайн градусите стават все по-популярни и позволяват по-гъвкав график. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
East Georgia State College
Swainsboro, Съединени Американски Щати

East Georgia State College е чудесно място да продължите обучението си в Администрацията за пожарни и аварийни служби. Тук ще намерите: Страхотен факултет, като Бевърли Уокър, ... +

East Georgia State College е чудесно място да продължите обучението си в Администрацията за пожарни и аварийни служби. Тук ще намерите: Страхотен факултет, като Бевърли Уокър, бивш лейтенант на пожарната с 25 години опит в пожарната и аварийната служба и дълги години като инструктор и обучител в Грузия и в Националната пожарна академия. Онлайн среда за обучение, за да отговори на сложните изисквания на графика на аварийните служби и амбициозните професионалисти в публичното управление. Достъпен начин да продължите обучението си, с разумно обучение, щедра финансова помощ и достъп до стипендиите на HOPE. Комбинация от предизвикателна курсова работа в администрацията на пожарни и аварийни служби, публично управление, организационно поведение и професионално развитие, за да ви подготви за лидерска роля в администрацията и управлението на организация за спешни служби. -
BA
Английски
Кампус