$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

За много хора, получаване на бакалавърска степен от университет е целта на живота. След няколко години на усърдни работа, това е възможно да се печелят тази важна степен, че ще предложат богат избор от професионални и о… Научете повече

За много хора, получаване на бакалавърска степен от университет е целта на живота. След няколко години на усърдни работа, това е възможно да се печелят тази важна степен, че ще предложат богат избор от професионални и образователни възможности.

Какво е бакалавърска степен по инженерство безопасност? Това е анализът на различните системи за промишлеността и проверката, че са спазени всички стандарти за безопасност. В сектори като промишлен дизайн, сгради, и транспорт, инженерна безопасност е важна стъпка от производствения процес. Студентите, които учат за инженерна безопасност трябва да развият умения за критично мислене и анализ. Занятията в тази програма включват статистически данни, промишленото строителство, противопожарна защита, безопасност на системата, логистика, контрол на качеството и индустриална хигиена. В зависимост от училището или програмата, студент би могъл да се специализират в определен аспект от инженерна безопасност, както добре.Различните специализации включват огън инженерство, нефтен инженерство, професионална инженеринг и индустриално инженерство.

Станете един експерт по инженерна безопасност ви поставя по-високо търсене в рамките на много различни индустрии. Знанията, придобити от тази степен може да ви помогне да анализира рисковете от много ситуации, които срещнете.

Сумата, която сте платили за вашата степен може да бъде различна в различните географски райони и сред различни училища. Получаване на финансова помощ или субсидия може да ви помогне да намалите обучение за по-лесно управляеми разходи.

След като приключите степен по инженерна безопасност, можете да бъдете част от една развиваща се индустрия. Работодателите търсят нови възпитаници, които разбират нуждите на конкретна област всред променящите се технологии. Завършилите работещи в областта на безопасността на труда или индустриална безопасност, могат да бъдат в различни позиции, изискващи от тях да се запознаят различни сайтове за работа, за да се гарантира, че разпоредбите се спазват.Инженерите по безопасност на продукта работят в тясно сътрудничество с производствени компании да намалят рисковете и проблемите с стоки на компанията.

Моментът, в който направи избор да вземе онлайн класове, то ще бъде лесно да се започне. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
East Georgia State College
Swainsboro, Съединени Американски Щати

East Georgia State College е чудесно място да продължите обучението си в Администрацията за пожарни и аварийни служби. Тук ще намерите: Страхотен факултет, като Бевърли Уокър, ... +

East Georgia State College е чудесно място да продължите обучението си в Администрацията за пожарни и аварийни служби. Тук ще намерите: Страхотен факултет, като Бевърли Уокър, бивш лейтенант на пожарната с 25 години опит в пожарната и аварийната служба и дълги години като инструктор и обучител в Грузия и в Националната пожарна академия. Онлайн среда за обучение, за да отговори на сложните изисквания на графика на аварийните служби и амбициозните професионалисти в публичното управление. Достъпен начин да продължите обучението си, с разумно обучение, щедра финансова помощ и достъп до стипендиите на HOPE. Комбинация от предизвикателна курсова работа в администрацията на пожарни и аварийни служби, публично управление, организационно поведение и професионално развитие, за да ви подготви за лидерска роля в администрацията и управлението на организация за спешни служби. -
BA
Английски
Кампус