BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавър по изкуствата често се преследва след завършване на академична степен по хуманитарни науки и често отнема четири години, за да спечели. Тази степен отговаря на различни кариерни задачи, от писането на фантастика до управлението на бизнеса и дава възможност на студентите да мислят критично и творчески.

Какво представлява бакалавърската степен в професионалните изследвания? Това е програма, предлагана в различни дисциплини, която позволява на професионалистите да кандидатстват по-рано записани колежни кредити за завършване на бакалавърска степен. Тази степен е с практически и технически характер. Областите на фокус включват наказателно правосъдие, кулинарни изкуства и счетоводство. Имайте предвид, че някои колежи може да изискват минимум две години трудов стаж в областта преди кандидатстване.

Тъй като фокусът на бакалавърската степен по професионални изследвания може да варира, придобитите умения се различават. Уменията могат да варират от учене как да се пекат перфектните суфле за наемане на готвача или изчисляване на данъците за неговата заплата. Това го прави привлекателна област на обучение за професионалисти, които искат да усъвършенстват специфични умения и да наемат по-високо платена работа.

Разходите за професионална степен варират от институция до институция. Времето за завършване е около две години, но работещите професионалисти може да отделят повече време, за да го завършат, тъй като те балансират работата, училището и домашния живот.

Завършилите с бакалавърска степен по професионални степени често намират много нови възможности за промоция на сегашното си място на работа или напредък в друга компания. Отново това ще варира в зависимост от областта на обучение, завършена от отделния студент. Например готвачът на линия може да бъде повишен до изпълнителен готвач. По същия начин административен асистент в отдел "Човешки ресурси" може да потърси позиция като наемател или обучител.

Можете да спечелите бакалавърска степен по професионални степени в училища в цял свят и тъй като степента е насочена към професионалисти, онлайн класовете са лесни за намиране. Готови ли сте да започнете? Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

5 резултата за Професионални науки Filter

Социални науки

Arden University
BA
Апр. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3&nbsp;-&nbsp;6 години
Английски
Онлайн обучение

Онлайн BA (Hons) програма за социални науки на Arden University ще предостави необходимите умения и знания, за да направите следващата си професионална стъпка в кариерата. Тоз ...

Научете повече

Бакалавър по природни науки

Peru State College
BA
Септ. 2020
Английски
Кампус

Бакалавърска степен на владеене на научен речник и концепции, подходящи за тяхната основна дисциплина на обучение. ...

Научете повече

Бакалавър по социални науки

Felician University
BA
31 Авг. 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
01 Юни 2020
Английски
Кампус

Разширете границите на отделна област на обучение, когато избирате степен по социални и поведенчески науки. Тази програма е интердисциплинарна специалност, която обхваща широк ...

Научете повече

ба по философия, политика и право

Northern Arizona University
BA
Септ. 2020
<
4 години
Английски
Кампус

Това бакалавърска степен подготвя студентите да се разгледа "истини", прецеденти и предложения чрез критично мислене и осигурява експозиция на велики мислители и практици. Таз ...

Научете повече

Бакалавър по социална политика

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law
BA
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
English
Кампус

Този вълнуващ и жизнен курс се задълбочава в основните въпроси на социалната политика: бедност, здравеопазване, жилища, образование и престъпност са само част от социалните пр ...

Научете повече