Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавър по изкуства е път на обучение, който много студенти вземат, за да се подготвят за кариера в избрана тема. Този вид степен обикновено отнема четири или повече години и предлага обширно проучване на тема в либер… Научете повече

Бакалавър по изкуства е път на обучение, който много студенти вземат, за да се подготвят за кариера в избрана тема. Този вид степен обикновено отнема четири или повече години и предлага обширно проучване на тема в либералните изкуства.

Какво е бакалавърска степен по професионално право? Тази бакалавърска степен е предназначена да помогне на учениците да образоват теориите и практиките на съвременното право. Програмата обикновено се съсредоточава върху развиването на разбиране на различните обществени науки, свързани с тази област. Някои курсове могат да обхващат правителствени и други специфични правни институции. Студентите често изучават история, философия на правото, икономика и повече, за да се подготвят за предизвикателствата на кариерата, свързана със закона.

Има много предимства за придобиване на степен в професионалното право. Учениците в тази област често учат силни организационни умения, като същевременно подобряват писмената и вербалната си комуникация. Чрез този път на обучение студентите могат да придобият умения за критично мислене, които да им помогнат в различни аспекти на професионалния и личния живот.

Спечелването на бакалавърска степен обикновено струва повече от спечелването на асоциирана степен, въпреки че това може да зависи от отделното училище. Учениците трябва да разгледат вида на институцията и продължителността на програмата преди да се запишат.

Придобиването на степен по професионално право може да подготви студенти за завършено висше образование или дори докторска степен, ако изберат така. С професионален правен опит студентите често се оказват в различни отрасли и сектори извън традиционната съдебна зала. Някои възможни кариери за студенти по професионални закони включват специалист по човешки ресурси, агент по недвижими имоти, обществения работник, застрахователен агент, банкер, координатор на програмите за граждански свободи и др.

Много училища по света предлагат бакалавър по изкуствата. Тези програми могат да включват онлайн курсове или опции за непълно работно време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
Northern Arizona University
Flagstaff, Съединени Американски Щати

Това бакалавърска степен подготвя студентите да се разгледа "истини", прецеденти и предложения чрез критично мислене и осигурява експозиция на велики мислители и практици. Таз ... +

Това бакалавърска степен подготвя студентите да се разгледа "истини", прецеденти и предложения чрез критично мислене и осигурява експозиция на велики мислители и практици. Тази основна дърпа от три предизвикателни дисциплини и ги осветява с светлините на история, логика и математика / икономика. -
BA
4 години
Английски
Септ. 2020
Кампус