BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програма за бакалавърска дава на студентите с общото образование и специфични умения за професионално развитие, за да ги подготвят за работа свят. Повечето студенти се записват след средно образование или след като присъства на колеж или друго след средното институция. Обществени и частни институции по целия свят предлагат бакалавърски програми в широк кръг от области.

Какво е бакалавърска степен по Professional Счетоводство? Тази популярна кариера съчетава математически, аналитични и организационни умения за компетентно управление на финанси на дадена институция или индивид. Счетоводители предоставят ценна информация за инвеститорите, кредиторите и финансовите регулатори, за да ги насочи в политики, както и да им предоставят информация за минали сделки. Счетоводители обикновено се справят с всички счетоводство и данъчна подготовка за техните работодатели.

Учените се научат как да се анализират финансовите транзакции чрез изграждане на солидна основа в областта на математиката.В допълнение, те се научават как ефективно да предадат информация за професионалисти и съотборници и как ефективно да доведе по време на процеса на вземане на решения. Студентите, които да получат сертификация в конкретна област на счетоводството, често имат по-добра възможност за по-висока заплата.

Цената на една счетоводна степен може да варира драстично между институциите. Най-добре е, че студентите се прилагат въз основа на целите си финансово положение и кариера. С поглед към уебсайта на институцията или се свържете с техните признания офис е най-добрият начин да разберете повече информация за това разходи.

Студентите, които завършват този вид степен обикновено са готови да получат позиции като счетоводители, бюджетни анализатори, счетоводители и финансисти.Студентите често стават все по-конкурентни, тъй като те придобият опит в работата за точно пълни данъчни декларации за компании и частни лица в различни сектори, като едноличен търговец предприятия, образувания партньорство и дружества с ограничена отговорност.

Студентите могат да избират да завършат степен по-корпус или онлайн от двете пълно работно време или непълно работно време. Много институции предлагат записване през цялата година. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

2 резултата за Професионално счетоводство Filter

BA Honours Accounting and Finance

Middlesex University Dubai
BA
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

You will gain advanced theoretical and practical knowledge of accounting and finance and learn to understand management concepts within an international business context. BA H ...

Научете повече

BA (Hons) Професионална счетоводна отчетност

University of Stirling
BA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
36 месеца
Английски
Кампус

Счетоводството и финансите в Стърлинг се нареждат в топ 15 в Обединеното кралство (Times and Good Times Good University Guide 2018) и получава постоянно високи оценки в Национ ...

Научете повече