Filter
Бакалавър на изкуствата
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Изкарва Бакалавър е отличен начин да се започне удовлетворяващо кариера. Тези градуса изискват приблизително четири години редовно обучение време за завършване и представляват солидна образователна основа. В допълнение към диплома специалност, студентите често изучават различни теми, които подобряват цялостното им комуникация и критично мислене способности.

Какво е бакалавърска степен по управление на риска? Това е бизнес степен за цел да подготви висшисти за кариера във финансовата индустрия. Като програма свободни изкуства, общи изисквания за образование подобряване междуличностни умения, които са полезни в работната среда. Студентите също така изучават основните основни бизнес дисциплини, като счетоводство, икономика и мениджмънт. Курсовете за напреднало ниво силно подчертават икономика и бизнес статистика. Някои програми предлагат повече опит в работата с практики за намаляване на общия риск, но други представят възможността да се специализират в определени отрасли или финансови продукти.Други теми са свързани с обществения ред, финансовото право, и маркетинга.

Научни изследвания и аналитични умения често са значително подобрени, а студентите могат също да се развиват по-добри писане и говорене пред публика способности. Завършилите трябва да могат точно да се тълкува сложни набори от статистически данни и комуникират ефективно своите заключения. Те могат да получат по-задълбочени познания по застрахователни продукти и други финансови инструменти, използвани за ограничаване на риска. Те също са обикновено в състояние да анализира бизнес процесите и разработване на стратегии за ограничаване на потенциални проблеми, като същевременно контролиране на разходите.

Разходите за една от тези програми е различен и зависи от университета присъстваха. Желаещите специфични подробности относно такси и цени за обучение трябва да се свържат признанията отдели на институциите в процес на разглеждане.

Много възпитаници да намерят незабавна работа с големите фирми за финансово управление и инвестиране.Техните технически умения са много търсени, и фирми, които са изправени пред значителни задължения могат да използват тези експерти като анализатори. Freelance консултанти помагат на хората да контролират своите лични финанси, планират за пенсиониране, и да управляват своите частни имоти. Възможно е също така да преминат в застрахователната индустрия, където някои се намери работа като актюери, застраховки маркетингови експерти, а продажбите сътрудници.

Има много образователни ресурси за бъдещите студенти, които да избирате. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече Свиване

3 резултата за Управление на рисковете

GCU - Glasgow School for Business and Society

Рискът е присъща част от бизнеса ... [+]

Акредитиран от: CII

Въпреки предизвикателните глобални икономически условия управлението на риска е област на растеж във всички видове организации. Налице е повишено търсене на квалифицирани рискови специалисти поради все по-глобалния характер на бизнеса, който съвпада с повишения регулаторен натиск и съответствие.

GCU е единственият университет в Обединеното кралство, който предлага този вид бакалавърска степен, като по този начин създава възможност да бъде завършил търсенето. По време на вашите изследвания ще разгледате прилагания процес за управление на риска от организационна гледна точка, обхващащ области като идентифициране и управление на стратегически рискове, управление на етиката, рискове за съответствие и поведение, управление на непрекъснатостта на бизнеса и управление на риска за проекта.... [-]

Великобритания Глазгоу
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
GCU - Glasgow School for Business and Society

С успех в сектора, нашата степен ще ви постави здраво на пътя към успеха в индустрията на финансовите услуги, независимо дали търсите кариера в корпоративни или лични фин ... [+]

Акредитиран от: EPAS CIM

Секторът на финансовите услуги в Шотландия управлява над 800 млрд. Паунда и генерира около 7 млрд. Паунда за шотландската икономика. Тази програма има опит в производството на завършилите в търсенето специалисти с необходимите знания и опит, за да успеят в бързо развиващия се свят на финансовите услуги.

Програмата, която е призната от шотландското финансово предприятие за нейните иновации, е предназначена да развие вашите умения за индустрия, която в Шотландия наброява пряко почти 100 000 души и отново косвено. Тя обхваща всичко - от лични финанси до пенсионни фондове, фондови пазари, корпоративни финанси и инвестиции и управление на риска във финансовите услуги. Също така имате възможност да се специализирате в зависимост от вашите интереси.... [-]

Великобритания Глазгоу
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
American University In the Emirates

Специализацията на бакалавърската степен по "Сигурност и стратегически изследвания" в управлението на риска подчертава и оценява устойчивостта и растежа. Предлаганите кур ... [+]

относно

Специализацията на бакалавърската степен по "Сигурност и стратегически изследвания" в управлението на риска подчертава и оценява устойчивостта и растежа. Предлаганите курсове дават възможност на студентите да проучат елементи за това как да се намали рискът в сигурността и в стратегически ръководената среда. Оценяването на риска изисква както теоретични, така и емпирични доказателства, качество на анализа и способност за създаване на оценки на риска и прогнозите за растежа.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Дубай
Запитване на информация
Английски
4 години
Кампус
Научете повече на английски