Filter
Бакалавър на изкуствата
Великобритания Scotland Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента BA, или „бакалавър на изкуствата“, е бакалавърска степен, която подготвя студентите за кариера в съответна област на обучение. Продължителността на обучението зависи от университета или колежа, обаче обикновено бакалавърските програми BA са между три и пет години.

Магистърска степен по управление на риска е в основата да направя кариера в управлението на риска. Тя ще даде на студентите на студентите възможностите за измерване и управление на рисковете в дейността си като търговски вземания, заеми и производствените разходи за доставка.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Управление на рисковете, Scotland

Степени
Място
Великобритания
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
GCU - Glasgow School for Business and Society

Рискът е присъща част от бизнеса ... [+]

Акредитиран от: CII

Въпреки предизвикателните глобални икономически условия управлението на риска е област на растеж във всички видове организации. Налице е повишено търсене на квалифицирани рискови специалисти поради все по-глобалния характер на бизнеса, който съвпада с повишения регулаторен натиск и съответствие.

GCU е единственият университет в Обединеното кралство, който предлага този вид бакалавърска степен, като по този начин създава възможност да бъде завършил търсенето. По време на вашите изследвания ще разгледате прилагания процес за управление на риска от организационна гледна точка, обхващащ области като идентифициране и управление на стратегически рискове, управление на етиката, рискове за съответствие и поведение, управление на непрекъснатостта на бизнеса и управление на риска за проекта.... [-]

Великобритания Glasgow
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
GCU - Glasgow School for Business and Society

С успех в сектора, нашата степен ще ви постави здраво на пътя към успеха в индустрията на финансовите услуги, независимо дали търсите кариера в корпоративни или лични фин ... [+]

Акредитиран от: EPAS CIM

Секторът на финансовите услуги в Шотландия управлява над 800 млрд. Паунда и генерира около 7 млрд. Паунда за шотландската икономика. Тази програма има опит в производството на завършилите в търсенето специалисти с необходимите знания и опит, за да успеят в бързо развиващия се свят на финансовите услуги.

Програмата, която е призната от шотландското финансово предприятие за нейните иновации, е предназначена да развие вашите умения за индустрия, която в Шотландия наброява пряко почти 100 000 души и отново косвено. Тя обхваща всичко - от лични финанси до пенсионни фондове, фондови пазари, корпоративни финанси и инвестиции и управление на риска във финансовите услуги. Също така имате възможност да се специализирате в зависимост от вашите интереси.... [-]

Великобритания Glasgow
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски