BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавър по изкуства е бакалавърска степен, която често се фокусира върху области от хуманитарните науки или изкуствата. Разбира се, някои училища предлагат и бакалавърска степен за области на науката, математиката или лекарствата. Програмата на БА може да отнеме четири години.

Какво представлява бакалавърската степен по сигурността? Това е програма, предназначена да запознае студентите по въпросите на сигурността на национално, транснационално и местно ниво. Някои програми могат да се съсредоточат върху икономически, информационни, политически, социални или екологични сектори. Точните курсове, които студентите трябва да вземат, ще зависят от университета. Някои примери обаче включват история на сигурността, гео-икономика, управление на риска, стратегическо планиране и стратегически анализ, глобални екологични проблеми, управление на безопасността при кризисни ситуации, теория на науката за сигурността, регионализация и институционализация на сигурността.

Това проучване помага на учениците да подобрят уменията си за вземане на критични мисли, вземане на решения и лидерски умения. Не само, че тези способности ги правят по-подходящи за роли в бързо развиваща се индустрия, но също така помагат на участниците да бъдат по-успешни в нормалния живот. Това образование може да доведе и до по-висока начална заплата.

Разходите за бакалавърска степен по сигурността могат да варират от едно училище до друго. Понякога цената може дори да се промени от един семестър до друг. Кандидатите могат да научат повече за оценките, като се свържат с университетите.

Дали студентите изучават сигурността като цяло или конкретни условия, те могат да бъдат подготвени за широк кръг от кариери. Много завършили завършват да работят в правителството, международни корпорации или организации с нестопанска цел. Някои примерни възможности за кариера включват служител по човешки ресурси, специалист по връзки с обществеността, анализатор по сигурността, комуникационен офицер, главен офицер по сигурността, мениджър по сигурността и консултант по сигурността на околната среда. Предишният трудов опит и образованието на завършилите могат да повлияят на какъв тип работни места са на разположение.

БА в областта на сигурността може да бъде достъпна по целия свят благодарение на онлайн програми и международни университети. Готови ли сте да получите повече информация или да кандидатствате? Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Сигурност Filter

Бакалавър: изследвания на сигурността - не-военни предизвикателства в 21-ви век

University of Lower Silesia
BA
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Изследване на сигурността предлага по-задълбочен поглед към въпроса за сигурността, като се фокусира върху невоенните аспекти, като например тези, свързани със социалните, пол ...

Научете повече