BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студентите, които успешно приключват програми в течение на три или четири години в университет или друга подобна образователна институция. Такива програми осигуряват специализирана подготовка по определена дисциплина.

Социалните науки помагат на учениците да разберат по-добре взаимодействията и системите в човешкото общество. Обсъжданите теми могат да включват как общностите и популациите формират правителства, правят закони, разработват икономически системи или как индивидите вземат решения.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Оксфорд е университетски град, дом на най-стария университет в Англия, което е установено в 1096 или по-рано (точната година не е известна). Друг университет датира от края на 19 век, а има и един ислямски университет и един независим колеж.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Социални науки, Оксфорд Filter

ба (Hons) младежта и работа в общността

Ruskin College
BA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

Този курс е насочен към студенти с предишен опит на младостта или общественополезен труд или с житейски опит, че е засилено тяхното разбиране за тези области. ...

Научете повече

BA (Hons) социални и политически изследвания

Ruskin College
BA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3&nbsp;-&nbsp;6 години
Английски
Кампус

Специалността има за цел студентите да придобият критическо разбиране на основните концепции, теории и подходи в подкрепа на изучаването на обществото и социална промяна. ...

Научете повече

ба (Hons) социална работа

Ruskin College
BA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

Ва (Hons) в социалната работа е призната за професионална квалификация по социална работа с Care Професии Съвета за здраве и (HCPC), одобрен от колегиума на членовете на социа ...

Научете повече