BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „бакалавър на изкуствата“ или BA се предлагат в университети и други образователни институции по света и осигуряват студентите с подготовка по свободни изкуства и други предмети в съответната област. Придобиването на степента BA обикновено става за четири години.

Курсовете в социалните науки подготвят учениците да се включат в човешкото общество. Чрез курсове като икономика, политически науки, антропология, социология, история и психология студентите могат да придобият по-добро разбиране за това как светът около тях работи.

Канадците Отдаваме голямо значение на ученето, и са разработили първокласни образователната система с високи стандарти. Не само, че Канада осигури безопасна, чиста околна среда, но е последователно класирана като една от най-добрите места в света за живеене от гледна точка на качеството на живот от страна на ООН.

Ако желаете да започнете вълнуваща бъдеща кариера, висшите учебни заведения в Хамилтън може да ви насочат в правилната посока. Училищата тук предлагаме широк спектър от програми, включително технологии, Бизнес, наказателното правосъдие и здравеопазване. Вие не можете да пропуснете една опция, която ви подхожда.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Социални науки, Хамилтън Filter

Hons. Бакалавър по изкуства в правосъдието, политическа философия и право

McMaster University Faculty of Humanities
BA
08 Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
01 Апр. 2020
English
Кампус

Въз основа на международно признатия опит на McMaster в правната философия и конституционното право, Humanities представи нова вълнуваща програма за отличие. ...

Научете повече

Hons. Бакалавър по изкуства по английски език и културология

McMaster University Faculty of Humanities
BA
08 Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
01 Апр. 2020
English
Кампус

Изучаването на английски и културни изследвания в Макмастър ще ви запознае с богатия културен склад, създаден през вековете, от най-ранните староанглийски ръкописи до най-моде ...

Научете повече

Комбинирани отличия. Бакалавър по изкуства в мирознание

McMaster University Faculty of Humanities
BA
08 Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
02 Апр. 2020
English
Кампус

Необходимо е само да се огледаме около нас, за да видим отрицателното въздействие на човешкия конфликт в международен и национален мащаб, както и в нашите собствени общности. ...

Научете повече