BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студентите, които успешно приключват програми в течение на три или четири години в университет или друга подобна образователна институция. Такива програми осигуряват специализирана подготовка по определена дисциплина.

Социалните науки помагат на учениците да разберат по-добре взаимодействията и системите в човешкото общество. Обсъжданите теми могат да включват как общностите и популациите формират правителства, правят закони, разработват икономически системи или как индивидите вземат решения.

Тайланд (ประเทศไทย), официално Кралство Тайланд (ราช อาณาจักร ไทย) е държава в Югоизточна Азия с бреговете на Андаманско море и залива на Тайланд. В столицата Банкок е в началото на много посетители "маршрути, и докато един модерен град, той има богато културно наследство.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Социални науки, Тайланд Filter

Бакалавър по бизнес администрация - международни отношения

Stamford International University
BA
BBA
<
Редовно обучение
<
42 месеца
Английски
Кампус

Програмата развива умения на студентите в области като международно сътрудничество, икономическо разбирателство и политическа осведоменост. ...

Научете повече

Бакалавър по социални науки

Mahidol University International College
BA
Юни 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
Кампус

Всички ученици в социални науки основен предприемат набор от общи основни дисциплини, предназначени да ги запознае с елементите на теория и методология в социалните науки, в д ...

Научете повече

Chulalongkorn University
BA
Юни 2020
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

The

Научете повече