Filter
Бакалавър на изкуствата
Полша Warsaw Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Придобиването на степен „бакалавър на изкуствата“ (BA) става чрез следване в съответни бакалавърски програми в течение на три или четири години. Дисциплините, които се предлагат в такива програми, се различават много и може да включват свободни изкуства или науки.

Програмите по счетоводство и финанси осигуряват подготовка на студенти за кариери в сфера на бизнес и мениджмънт. Примерите на учебни курсове са финансово счетоводство, прилагане на капитал, управление на рискове, стратегически анализ, лидерство, стратегическо управление, данъчни стратегии и информационни технологии.   

Полша, официално Република Полша, е държава в Централна Европа. С население от 38 милиона души, Полша е шестата най-гъсто населената страна в ЕС. ЕС / ЕИП учениците не се нуждаят от виза, за да учат в Полша. Разходите за живот в Полша е сред най-ниските в Европейския съюз.

Варшава столицата и най-големият град на Полша се смята за основна туристическа атракция, икономически център и образователен център. Градът е заредена с природна красота и е идеална образователна център за любителите на природата. Тя също има институции, които предлагат градуса в различни области на висшето образование.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Счетоводство и финанси, Warsaw

Степени
Място
Полша
Warsaw
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
University of Warsaw, Faculty of Economic Sciences

Програмата "Финанси и международни инвестиции" има за цел да осигури на студентите професионални знания за икономиката и инструментите на международните финансови пазари ... [+]

Финанси и международни инвестиции е програма, ориентирана към математика, която има за цел да даде на студентите професионални познания за икономическите механизми и инструментите на международните финансови пазари. Учениците се научават как да управляват съвременните инструменти за финансов инженеринг на мултинационални корпорации. Също така те придобиват знания за техниките за управление на валутния риск и са запознати с оптимизацията, корпоративните финанси и международните отношения, особено тези, свързани с инвестиране в чуждестранни активи. Програмата предоставя на студентите умения, които им позволяват да изготвят най-съвременни анализи на пазарната стойност на предприятията и финансовите отчети в съответствие със счетоводните стандарти. Завършилите ще притежават изключително продаваема квалификация на съвременни аналитични методи и инструменти, подкрепени от широки социални знания. Също така ще придобият опит в областта на финансовите пазари, международното финансово управление, паричната политика, банковото дело, застраховането и счетоводството.... [-]

Полша Warsaw
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски