BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърска степен е четиригодишна бакалавърска степен, която се стреми да се фокусира повече върху либералните изкуства, отколкото върху науките. Повечето програми изискват минимум 120 семестър часа или около 40 курса. Първите две години обикновено включват основно учебно съдържание, последвано от две години курсове, уникални за специалната област на обучение на студентите.

Какво е бакалавърска степен по информационни науки? Тази област на обучение е доста строг и включва много математика и изследвания за анализ на данните. Учениците се научават да извличат идеи и истории, които формират данни в различни форми. Курсовете могат да включват програмиране, структури от данни, принципи на системите за бази данни, статистически анализ и математика. Това е обединяваща дисциплина, която съчетава статистика и анализ на данните, за да извлече изводи и изводи от натрупаните данни. Той използва научния метод и други процеси за интерпретиране на източниците на данни.

Способността за извличане, трансформиране и зареждане на данни е ценно умение за този ден и възраст.Данните са навсякъде около хората. Да притежаваш уменията да събираш и разбираш тази информация, разделя учените на данни. Студентите обикновено развиват усъвършенствани умения за анализ и разказване на истории. Данъчната наука надхвърля информацията и преподава бизнес умения.

Бакалавър по изкуствата в науката за данни е лесна степен да се развива онлайн. Той е преплетен с компютърни науки, които го придават на домашно учене. Различните програми и местоположения идват с различни разходи. За по-подробна информация се свържете с офиса на приемното училище по избор.

С уменията, научени в областта на науката на данните, много кариерни пътеки се отварят от програмирането към инженерите по данни. Учените ръководят проект от началото до края. Те създават модели за обработка на данни и анализират резултатите, за да образуват история. Инженерите на данни се фокусират повече върху обработката на големи набори от данни. Анализаторите на данни са в състояние да разгледат данните и да открият модели и да отговорят на въпроси.Някои дипломирани специалисти могат да решат да завършат висше образование в областта на науката за данни, за да отворят още повече възможности за кариера, като например преподаване.

Онлайн курсове са лесно достъпни за студенти от науката на данните. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване. 

2 резултата за Наука за данните Filter

Бакалавър по наука в областта на данните

Bay Atlantic University - Washington, D.C.
BA
Ян. 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
Английски
Кампус

Програмата на BAU в Data Science интегрира научни методи от статистиката, компютърната наука и управлението на бизнеса с данни, за да извлича знания от данните и да взема реше ...

Научете повече

Бакалавър Дигитален бизнес

University of Applied Sciences Europe
BA
Март 2020
<
Редовно обучение
<
6 семестри
Английски
Немски
Кампус

Тази учебна програма е насочена специално към студентите, които са любопитни и имат креативността да си представят и стремежа да учат и развиват нещо ново, което да повлияе на ...

Научете повече