BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студентите, които успешно приключват програми в течение на три или четири години в университет или друга подобна образователна институция. Такива програми осигуряват специализирана подготовка по определена дисциплина.

Проучване в областта на технологиите може да запознае студентите с интеграцията на технологиите в широк кръг индустрии. Прилагането на компютърни системи, машини и електрически уреди като опция за решаване на човешки проблеми често може да стане основата за тези изследвания.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Технологии Filter

BA изкуства, технологии и развлечения

西交利物浦大学
BA
<
Редовно
<
3&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

След XJTLU вълнуващ и новаторски Syntegrative Образователен модел е, тази програма е равен сътрудничество между университета и индустрията партньор, Китай и култура Медиа Груп ...

Научете повече

BA (отличия) Креативни технологии

Plymouth College of Art
BA
Септ. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;6 години
15 Ян. 2021
Английски
Кампус

Изследвайте културните достижения и безграничните възможности на съществуващите и нововъзникващи технологии, като се приближите до компютърно базираното цифрово съдържание кат ...

Научете повече

Бакалавър по електронна наука и технологии

北京理工大学
BA
<
Редовно
Китайски
Английски
Кампус

Електронната наука и технологии е национална ключова програма.

Научете повече