BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A Бакалавър (BA) степен може да бъде първата стъпка за физически лица, които се стремят да кариера в най-високите нива на техните области на интерес. Това хуманитарните-фокусирани степен обикновено изисква 3-5 години на редовно обучение в колеж или университет.

С технологията в момента проникваща почти всяко ниво на функциониране на бизнеса, тези, които притежава диплома, която включва технологични умения с определена област на обучение често имат предимство при търсенето на работа в своите области на интерес. Какво е бакалавърска степен по управление на технологиите? Тази степен е предназначен да достави познания за това как да използват данни и софтуер, за да изпълнява ръководни функции в рамките на множество предприятия. Програмата обикновено се състои от комбинация от бизнес и компютърни курсове с акцент върху анализа на данни и информационни системи. Участниците могат да изучават теми като икономика и финанси, управление на качеството, счетоводство, маркетинг и международен бизнес.

Бакалавърска степен по управление на технологиите могат да се подготвят завършилите да се повиши до ръководни позиции в различни сектори на икономиката чрез развитие на техните способности за идентифициране и решаване на проблеми, стратегии, и да създаде системи за управление чрез използване на данни и технология. Завършилите могат да имат потенциал да получават по-високи заплати и да разшири възможностите си за професионално развитие чрез получаване на тази степен.

Разходите за завършване на тази програма може да варира значително в зависимост от държавата, училището, както и вида на програмата за мача. Тези, които могат да бъдат частично или изцяло завършени чрез онлайн курсова може да предложи спестявания над тухла и хоросан училища.

Завършилите обикновено се приготвят да тръгват на път към лидерство в рамките на широка гама от кариери. Такива професии биха могли да включват международен бизнес, управление на човешките ресурси, производството, осигуряване на качеството, маркетинг, промишлени технологии, или екологични науки.С опит и по-нататъшно проучване, частни лица, които притежават тази степен могат да очакват да станат мениджъри на високо равнище или ръководители в рамките на избраните от тях области.

Ако се стремите да се покачва през редиците на дадена индустрия чрез изпълняване на върха на технологията и бизнес, това може да е правилната степен за вас. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

2 резултата за Технологичен мениджмънт Filter

Бакалавър по изкуствата в технологичния мениджмънт

United International Business Schools
BA
<
Редовно
<
Задочно
<
3 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Нашият академичен календар се основава на една четвърт от системата (1 тримесечие = 10 седмици). Поради гъвкавата структура и модулния дизайн на програмата, в началото на всек ...

Научете повече

BA дизайн, моден дизайн

VIAMODA
BA
Окт. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
7 семестри
полски
Кампус

Специализация, предназначена за бъдещи дизайнери, облекло / текстилни технолози, както и бъдещи продуктови мениджъри, които се интересуват от проектирането в комбинация с упра ...

Научете повече